Club Brugge traint in Parijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge traint in Parijs. © Photonews

Marc Degryse hoopt niet met een zuur gevoel achter te blijven: “Club mag de bal niet nóg eens misslaan”

VoetbalIn zijn wekelijks oordeel kijkt Marc Degryse uiteraard vooruit op PSG-Club Brugge van morgen. Onze huisanalist kiest zijn basiself en heeft als advies: “Doe normaal. Met een herkenbare veldbezetting.” Voorts komt ook de nakende Gouden Schoen-verkiezing aan bod en is Degryse maar al te blij dat de vorige laureaat weer boven water komt. 

0 reacties

 1. Een verjaardagscadeau van 60.000 euro: Ronaldo laat ‘s werelds grootste gebouw oplichten met gezicht Georgina
  Time-out
  5

  Een verjaar­dags­ca­deau van 60.000 euro: Ronaldo laat ‘s werelds grootste gebouw oplichten met gezicht Georgina

  Het is eens wat anders dan een doos pralines. Cristiano Ronaldo heeft speciaal voor de 28ste verjaardag van Georgina Rodriguez ‘s werelds hoogste gebouw, de Burj Khalifa, met het gezicht van zijn Spaans lief laten oplichten. Inclusief licht- en lasershow. Op de tonen van ‘Mamacita’ passeerden ook enkele beelden uit Georgina’s Netflix-docu de revue. Die speciale gelegenheid woonde het koppel samen met de vier kinderen bij vanop het terras van een wolkenkrabber met het beste uitzicht op de toren.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.