BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Marc Degryse fileert de aftrap van de Champions’ play-offs: “Union heeft een statement gemaakt. Pak ons dan, als je kan, Club”

Jupiler Pro LeagueElke dribbel, iedere tactische zet, maar ook dat mistasten achterin: Marc Degryse heeft het gezien. Onze huisanalist fileert elke maandag de voorbije speeldag van de Champions’ play-offs. Zoals alleen hij dat kan. Scherp, maar rechtvaardig. Vandaag: de openingsspeeldag. “Vincent Kompany zegt dat hij de kalmste trainer is van de vier coaches in de Champions’ play-offs. Wel, zo speelt zijn ploeg ook. Jezus Christus.”

51 reacties

 • phil powels

  4 maanden geleden
  Jozef van Riel. 👍👍. Oef ben dus niet de enige die dit ziet, 20 jaar geleden haalde Cullen zelfs de reserveploeg van rsca niet! Wat een zootje ongeregeld wandelt daar door mekaar zeg😂
 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Union speelt fris en goed voetbal. Verdienen het om kampioen te zijn. Misschien moet Kompany eens een jaartje stage lopen bij Union.
 • gaston bergmans

  4 maanden geleden
  linda bergen er zijn nu eenmaal play offs de reguliere competitie bestaat niet meer dankzei genk en gent , als de competitie zonder play offs zou zijn gelijk vroeger zouden de ploegen zich daarop afstellen nu zijn ze er en na deze kennen we de kampioen niet ervoor ,
 • Patrick Dubois

  4 maanden geleden
  Dit is gewoon een vaststelling, Anderlecht komt veel te kort, Kompany komt veel te kort, slechtste trainer in jaren op Sporting, veel praat, komt allemaal wel goed, ondertussen zijn we wel 3 jaar verder. Nielsen gezien Kompany?, Cullen mag daar nog veel van leren. Proficiat aan één van de meest onderschatte trainers in Belgie. Proficiat aan Union voor hun voetbal met veel grinta, hopelijk worden jullie de verdiende kampioen.
 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Albert sprak voor de bekerfinale nog dat Rsca de dubbel kon pakken, ondertussen zullen ze blij mogen zijn als ze Europees voetbal mogen brengen volgend jaar.
 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.