Man stormt met regenboogvlag veld op tijdens Hongaars volkslied

Een jongeman is vlak voor de EK-wedstrijd tussen Duitsland en Hongarije het veld opgestormd met een regenboogvlag. Lang duurde de actie niet, want de beveiliging haalde hem meteen neer en voerde hem af. De bestormer maakte een statement naar aanleiding van de ophef over de anti-homowet in Hongarije.

 1. “De meest arrogante man waarmee ik ooit sprak”: moeder furieus op Ronaldo die gsm uit handen van autistisch zoontje sloeg en vijf maanden na incident aangeklaagd wordt
  Voetbal
  119

  “De meest arrogante man waarmee ik ooit sprak”: moeder furieus op Ronaldo die gsm uit handen van autistisch zoontje sloeg en vijf maanden na incident aange­klaagd wordt

  Een telefoontje heeft niet het gewenste effect. Integendeel: de moeder van de autistische jongen Jake (14) wiens gsm Cristiano Ronaldo (37) uit de hand sloeg, is nog kwader. Sarah Kelly: “Hij heeft verdorie wel de hand van mijn zoon gekneusd. En dan zo’n arrogantie. Dit is een nachtmerrie.” Vijf maanden na de feiten heeft de Engelse Voetbalfederatie FA Cristiano Ronaldo aangeklaagd voor “ongepast en/of gewelddadig gedrag.”
 2. POLL. Help Roberto: kies jouw selectie van 26 Rode Duivels die Martínez moet meenemen naar WK Qatar
  Rode Duivels
  38

  POLL. Help Roberto: kies jouw selectie van 26 Rode Duivels die Martínez moet meenemen naar WK Qatar

  Anderhalve maand voor de start van het WK voetbal, worden de plaatsen in de selectie van Roberto Martínez duur. Op 17 oktober maakt de Catalaan, die vanuit de tribunes in de Johan Cruijff Arena de Rode Duivels gisteravond met 1-0 zag verliezen tegen Oranje, zijn voorlopige selectie van waarschijnlijk 31 spelers bekend. Daarna moet hij voor een definitieve kern gaan van 26 spelers, drie meer dan op het vorige WK. Maar welke 26 spelers zou jij selecteren? Speel zelf even voor bondscoach en kies uit onze ruime voorselectie van 46 spelers jouw doelmannen, verdedigers, middenvelder en aanvallers.