Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mág er wel gevoetbald worden? Ministers De Block en Jambon spreken elkaar tegen

VoetbalVerwarring troef voor de sportsector na de Nationale Veiligheidsraad. Volgens minister-president Jan Jambon zullen alle sporten kunnen doorgaan. Terwijl Minister van Volksgezondheid Maggie De Block net laat uitschijnen dat contactsporten énkel met de eigen bubbel mogelijk zijn. Voetballen zou dan onmogelijk zijn.

51 reacties

 • HENRI LASSAUT

  11 maanden geleden
  Is de dierentuin van Antwerpen gesloten voor publiek? Want in het kot - links bij de ingang, daar zitten - hangen - liggen een aantal wezens die wel juist zouden kunnen communiceren. Dan kunnen de politici daar plaats nemen en de show stelen
 • Van Camp Robin

  11 maanden geleden
  En dan vraagt iedereen zich af waarom in de hoek zit waar de klappen vallen. Al meer dan een jaar geen regering en als ze iets beslissen spreken ze mekaar tegen. En dan zou men willen dat de cijfers dalen. Wanneer gaat men die amateurs eens de laan uitsturen?
 • pol van de velde

  11 maanden geleden
  En het geklungel gaar steeds verder. Kan het zijn dat we teveel politici hebben?
 • Jean Petermans

  11 maanden geleden
  Dat die twee mekaar tegenspreken, dat is pas nieuws. Jambon heeft tegenwoordig de gewoonte om zowat iedereen tegen te spreken. Heeft die nog altijd niet door dat dat vreet aan zijn geloofwaardigheid?
 • maarten mouton

  11 maanden geleden
  Wanneer gaat er eindelijk eens een veiligheidsraad zijn waar er duidelijk in gecommuniceerd wordt, er geen tegenspraak is tussen de ministers en er geen achterpoortjes zijn voor de regels.
 1. RECONSTRUCTIE. Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  20

  RECONSTRUC­TIE. Kevin De Bruy­ne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”

  Donderdag 17 juni 2021: voor eeuwig en altijd Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen. Iedereen vol lof. Maar KDB zelf? Die vond het “oké”. De mindset van de winnaar bij uitstek van de Rode Duivels. Een reconstructie van zijn dag in Denemarken. “Jullie mogen blij zijn, hoor. Mocht De Bruyne er niet zijn geweest, zou het somber zijn afgelopen voor de Belgen.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!