Gianni Barbieux
Volledig scherm
© Gianni Barbieux

Lukaku traint ook vandaag mee met Anderlecht, United weigert commentaar

VoetbalManchester United staat voor het blok. Ook vandaag traint Romelu Lukaku (26) gewoon mee met Anderlecht, terwijl zijn club maandag benadrukte dat ze hem vandaag in Engeland verwachtten. Lukaku wil een transfer naar de Serie A doordrukken. Op Old Trafford geven ze geen commentaar. ‘No comment’. Zelfs niet of Lukaku met goedkeuring van Solskjaer in Brussel is. Bij United moest hij normaal gezien toch met de U23 mee trainen. 

37 reacties

 • Jean-marie D'Hertefelt

  3 jaar geleden
  Dat Coucke van de gelegenheid gebruik maakt en hem doen tekenen voor binnen 3 jaar.
 • Fabrice Braccio

  3 jaar geleden
  Ben geen fan Lukaku.Maar je moet idd van slechte wil zijn om hem hier van contractbreuk te beschuldigen.MU speelt hier wel degelijk met zijn voeten.En volgens de media is het MU dat hem gezegd heeft dat hij de volgende dagen zelfs niet hoeft te komen.Ze moesten hem feliciteren dat hij als goede prof zijn conditie onderhoudt ipv de losbol uit te hangen
 • Wilfried Vanden Berg

  3 jaar geleden
  Als men je bij 1 van de beste clubs van de wereld je niet meer wil of nodig heeft, dat zegt toch genoeg over die zogenaamde beste spits van de wereld. Martinez zal zijn conclusies ook kunnen trekken voor zijn selectie voor de rode duivels.
 • patrick smedts

  3 jaar geleden
  meer dan Anderlecht is hij niet waard.
 • marc germeau

  3 jaar geleden
  Dit is geen probleem voor Lukaku, wel voor RSCA, waar al zo weinig duidelijkheid heerst
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella
  Play
  RSC Anderlecht
  1

  Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella

  Terwijl het A-team op de dool blijft, vergaat het de RSCA Futures een pak beter in de Challenger Pro League. De ploeg van coach Robin Veldman heeft zich opnieuw naar een gedeelde koppositie met Beerschot gevoetbald, na een knappe 1-3 zege op het veld van Standard (SL16). Killian Sardella opende de score met een hakbal. Na de gelijkmaker van Tapsoba trokken de paars-witte Futures aan het langste eind dankzij twee goals van Lucas Stassin.
 3. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.