Volledig scherm
© Gianni Barbieux

Lukaku traint ook vandaag mee met Anderlecht, United weigert commentaar

VoetbalManchester United staat voor het blok. Ook vandaag traint Romelu Lukaku (26) gewoon mee met Anderlecht, terwijl zijn club maandag benadrukte dat ze hem vandaag in Engeland verwachtten. Lukaku wil een transfer naar de Serie A doordrukken. Op Old Trafford geven ze geen commentaar. ‘No comment’. Zelfs niet of Lukaku met goedkeuring van Solskjaer in Brussel is. Bij United moest hij normaal gezien toch met de U23 mee trainen. 

37 reacties

 • Jean-marie D'Hertefelt

  2 jaar geleden
  Dat Coucke van de gelegenheid gebruik maakt en hem doen tekenen voor binnen 3 jaar.
 • Fabrice Braccio

  2 jaar geleden
  Ben geen fan Lukaku.Maar je moet idd van slechte wil zijn om hem hier van contractbreuk te beschuldigen.MU speelt hier wel degelijk met zijn voeten.En volgens de media is het MU dat hem gezegd heeft dat hij de volgende dagen zelfs niet hoeft te komen.Ze moesten hem feliciteren dat hij als goede prof zijn conditie onderhoudt ipv de losbol uit te hangen
 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Als men je bij 1 van de beste clubs van de wereld je niet meer wil of nodig heeft, dat zegt toch genoeg over die zogenaamde beste spits van de wereld. Martinez zal zijn conclusies ook kunnen trekken voor zijn selectie voor de rode duivels.
 • chris moerman

  2 jaar geleden
  meer dan Anderlecht is hij niet waard.
 • marc germeau

  2 jaar geleden
  Dit is geen probleem voor Lukaku, wel voor RSCA, waar al zo weinig duidelijkheid heerst
 1. Onze Flames-watcher overschouwt de tactische mogelijkheden: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comfortabel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”
  Red Flames

  Onze Fla­mes-wat­cher over­schouwt de tactische mogelijkhe­den: “Serneels en zijn staf moeten nu voor een comforta­bel systeem in de rechte lijn naar succes zorgen”

  De laatste rechte lijn richting het WK is nu echt wel ingezet voor de Red Flames. Onze nationale vrouwenvoetbalploeg verloor drie oefenwedstrijden, maar sloten toch met een positieve noot af door Ierland te verslaan. Onze watcher Dirk Deferme bekijkt wat de tactische mogelijkheden zijn voor de Flames en blikt vooruit naar de mogelijke selectie van bondscoach Serneels.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33