Volledig scherm
© Photo News

Lukaku niet te spreken over gezakte FIFA-rating: “Ze willen dat wij klagen om publiciteit te krijgen”

VoetbalNaar jaarlijkse gewoonte draait half september de FIFA-gekte weer op volle toeren. Onlangs werden de spelersratings voor FIFA 21 bekendgemaakt, maar Romelu Lukaku heeft toch bedenkingen bij zijn eigen, gezakte beoordeling. “FIFA knoeit met onze ratings, zodat spelers beginnen klagen en zij meer publiciteit krijgen”, klinkt het scherp op Twitter.

 1. Philippe Clement tevreden over geleverde spel: “Was kraken en barsten bij Lazio”
  Play
  Champions League

  Philippe Clement tevreden over geleverde spel: “Was kraken en barsten bij Lazio”

  Club-coach Philippe Clement kon na de wedstrijd naar eigen zeggen leven met het resultaat. “Ik heb het in de kleedkamer ook gezegd tegen mijn jongens: het is een dubbel gevoel, maar geen fifty-fifty-verhaal”, aldus Clement. “Het is 90% trots en 10% teleurstelling, omdat we in dat ene aspect nog beter moeten worden. En dat is de efficiëntie. Dat heeft natuurlijk ook met ervaring te maken. Charles De Ketelaere is 19 jaar, Dennis is 22 jaar, Diatta 21. Hun jongste speler was 24, zij hebben al veel meer ervaring opgedaan. Ik ben er zeker van dat mijn jongens ook naar dat niveau kunnen toegroeien.”
 2. Football Talk. Geen extra besmettingen bij Cercle en KVM - FIFA-voorzitter Gianni Infantino test positief op COVID-19
  Football Talk

  Football Talk. Geen extra besmettin­gen bij Cercle en KVM - FI­FA-voorzitter Gianni Infantino test positief op COVID-19

  Cercle Brugge had vandaag goed nieuws te melden. De coronatests van afgelopen maandag bij de Vereniging leverden geen extra positieve coronagevallen op. De spelers die vorige week positief testten, namen nog niet deel aan de test en blijven voorlopig in quarantaine. Woensdag, 72 uur voor de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Charleroi, vindt een nieuw testmoment plaats.