Romelu Lukaku en Thomas Tuchel.
Volledig scherm
PREMIUM
Romelu Lukaku en Thomas Tuchel. © AFP

‘Love story’ in wording: waarom het bij Chelsea kan klikken tussen Romelu Lukaku en Thomas Tuchel

VoetbalThomas Tuchel maakte het hoofd van Romelu Lukaku al helemaal gek via de telefoon. Nu de Rode Duivel ook eindelijk gearriveerd is, wil de Duitse coach dieper graven. Waarom de ‘maniac’ Tuchel kan matchen met ‘Big Rom’.

8 reacties

 • phil powels

  2 maanden geleden
  Tegen kleintjes zal hij hem gebruiken, tegen toppers die spitsen zonder techniek simpel neutraliseren zal hij mogen rusten, het neemt niet weg dat scoren tegen matige ploegen zeker even belangrijk is!
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Het voornaamste woord is hier" kan". Inderdaad ja, maar niet in Engeland voeg ik daar onmiddellijk bij.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Had beter bij Inter gebleven ! Maar ja hij knielt voor het geld eh Tuchel ...een fan ?
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Tüchel is een heel principiële trainer dus, als hij niet past in zijn typeploeg, zal hij niet spelen, Lukaku hetende of niet.
 • Brent Reynaert

  2 maanden geleden
  Ik denk dat de keuze voor Lukaku van bovenaf komt en dus niet van Tuchel.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Schrijnende beelden tonen hoe Congolese voetbalsters daags voor WK-kwalificatiematch op straat slapen
  Play
  Voetbal
  4

  Schrijnen­de beelden tonen hoe Congolese voetbal­sters daags voor WK-kwalifica­tie­match op straat slapen

  Er zijn schrijnende beelden opgedoken van de U20-damesvoetbalploeg van DR Congo. Daarop is te zien hoe de voetbalsters daags voor hun WK-kwalificatiewedstrijd de nacht op straat doorbrengen. Bij FIFPRO, de internationale spelersvakbond, reageren ze verbolgen. “Je begint je toch af te vragen waar het geld van de FIFA voor de promotie van het vrouwenvoetbal naartoe gaat?”
 1. Kopzorgen voor Guardiola: gefrustreerde Sterling wil vertrekken, Ferran Torres out tot nieuwjaar
  champions league

  Kopzorgen voor Guardiola: gefrus­treer­de Sterling wil vertrekken, Ferran Torres out tot nieuwjaar

  Volgende week dinsdag is het zover. Club Brugge staat in de Champions League tegenover Manchester City. Pep Guardiola, de coach van City, hield vandaag zijn persbabbel. Hij bevestigde dat Torres wellicht enkele maanden out is, maar bleek nog niet op de hoogte te zijn van de recente uitspraken van Sterling over diens mogelijk vertrek. “Ik vind dat spelers moeten praten op het veld”, reageerde de coach verrast.
 2. Aanvoerder Kristof D’Haene (KV Kortrijk) is teleurgesteld in Luka Elsner, maar begrijpt zijn beslissing: “De trein passeert soms maar één keer”
  Voetbal 1A

  Aanvoerder Kristof D’Haene (KV Kortrijk) is teleurge­steld in Luka Elsner, maar begrijpt zijn beslissing: “De trein passeert soms maar één keer”

  Het waren hectische dagen in het Guldensporenstadion. KVK-trainer Luka Elsner verbrak eenzijdig zijn arbeidsovereenkomst om bij Standard te fakkel over te nemen van Mbaye Leye. Lang heeft KVK niet zonder hoofdcoach gezeten. Karim Belhocine keerde terug naar het oude nest en zit vrijdag tegen Club Brugge voor het eerst op de bank. Aanvoerder Kristof D’Haene - waar Belhocine al mee samenwerkte in zijn eerste periode bij de Veekaa - is blij met de komst van de Franse Algerijn. “Ik weet wat hij verlangt en hoe hij is als mens en als trainer.”