Louwagie, Venanzi en Vandenhaute.
Volledig scherm
Louwagie, Venanzi en Vandenhaute. © Photonews/Belga

Louwagie en Venanzi op de schop door Propere Handen, Vandenhaute moet het voetbal redden

Belgisch voetbalWouter Vandenhaute wordt de nieuwe sterke man binnen de Pro League, met de steun van Vincent Mannaert. Missie één: het imago van ons voetbal opkrikken. Voorts werden Michel Louwagie (AA Gent) en Bruno Venanzi (Standard) op vraag van de voetbalbond minstens tijdelijk geslachtofferd in het kader van ‘Propere Handen’. Dat laatste maakt de aanstelling van Mannaert, genoemd in hetzelfde dossier, opmerkelijk.

28 reacties

 • RENE CUYVERS

  4 maanden geleden
  Nieuwe propere handen om koning voetbal te dienen en op een subtiele manier deze handel te verdoezelen en alle personen die er omheen zwermen om er munt uit te slaan..en de gewone werkmensen alles maar betalen op wat hij met werken verdient
 • Marc Lintacker

  4 maanden geleden
  Oei Vandenhaute die de voetbal moet redden. Dat de voetballiefhebbers maar beginnen sparen want het enige dat hem interesseert is zoveel mogelijk geld scheppen.
 • Nolle Verdonck

  4 maanden geleden
  Dat ze bij anderlecht met een schoon lei beginnen? Hun omkoping die club zeker 2 titels en 30 miljoen aan champions league gelden gekost heeft. Kunnen ze dat even terug betalen aan club. Nog voor de titel binnen was stond dit berekend bij hun inkomsten en niemand stelt zich hier vragen over. Zo is het makkelijk om met 3 sterren op je trui te spelen.
 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Nooit, Eric, nooit. Tot spijt van wie het benijdt!
 • mutley dastardly

  4 maanden geleden
  Ik eis dat de voordelen voor het voetbal meteen door De Croo stopgezet worden. Volledig takseren zonder enige genade!