'De mislukte coup'. Een muurschildering van de Italiaanse artiest Laika in Rome beeldt Juventus-voorzitter Andrea Agnelli af. Hij is één van de stuwende krachten achter de Super League.
Volledig scherm
'De mislukte coup'. Een muurschildering van de Italiaanse artiest Laika in Rome beeldt Juventus-voorzitter Andrea Agnelli af. Hij is één van de stuwende krachten achter de Super League. © AFP

LIVE. Arsenal-coach looft supporters voor massal protest: “Sterkste boodschap ooit in het voetbal” - PSG-bons volgt Agnelli op bij ECA

VoetbalDe Europese Super League valt als een kaartenhuis in mekaar. In navolging van de zes Engelse clubs trokken vandaag ook Atlético Madrid, Inter, AC Milan en Juventus zich al terug. Pijnlijk. Op deze pagina kunt u al het laatste nieuws over de Super League volgen. 

33 reacties

 • NOEL CLAES

  3 maanden geleden
  De rijken hebben de armen nodig, de rijken kunnen niet nog rijker worden zonder armen. Die ploegen willen zoveel geld uitgeven aan een speler, van wie ze nooit of te nimmer het het geld van terug kunnen verdienen. Of ze moeten oefenterreinen, zoals Real Madrid een 15 jaar geleden heeft moeten doen, verkopen om te beginnen te over leven. Triestig als voor het geld leeft.
 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  Neen Lizy, de BeNeLiga is niet volgens hetzelfde recept. In 1ste instantie zou begonnen worden met geselecteerde ploegen, later zou ELKE ploeg via nationale competitie toegang kunnen krijgen! En dat was bij de Super League NIET het geval!
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Een grote HAHAHA! Dacht je nu echt dat de supporters dit gingen steunen? Dan heb je totaal geen voeling met het voetbal
 • Marcus Camps

  3 maanden geleden
  Een financiële injectie voor de CL ? Zijn ze nu geschift ? Je mag die ploegen nog drie keer zoveel budget geven, dan nog zullen ze tekort hebben want ze willen allemaal die allerbeste speler hebben en dat mag kosten wat het wil. FIFA en UEFA zouden beter eens een maatregel uitvaardigen om alle lonen door twee te delen, overal en voor elke ploeg of contractbreuk. Dan nog elke ploeg die daarna nog schulden maakt gewoon uit competitie zetten.
 • Luc van Geel

  3 maanden geleden
  enorm groot respect voor Bayern en alle andere duitse clubs, chapeau la France. de rest kunnen den boom in