'De mislukte coup'. Een muurschildering van de Italiaanse artiest Laika in Rome beeldt Juventus-voorzitter Andrea Agnelli af. Hij is één van de stuwende krachten achter de Super League.
Volledig scherm
'De mislukte coup'. Een muurschildering van de Italiaanse artiest Laika in Rome beeldt Juventus-voorzitter Andrea Agnelli af. Hij is één van de stuwende krachten achter de Super League. © AFP

LIVE. Arsenal-coach looft supporters voor massal protest: “Sterkste boodschap ooit in het voetbal” - PSG-bons volgt Agnelli op bij ECA

VoetbalDe Europese Super League valt als een kaartenhuis in mekaar. In navolging van de zes Engelse clubs trokken vandaag ook Atlético Madrid, Inter, AC Milan en Juventus zich al terug. Pijnlijk. Op deze pagina kunt u al het laatste nieuws over de Super League volgen. 

33 reacties

 • NOEL CLAES

  6 maanden geleden
  De rijken hebben de armen nodig, de rijken kunnen niet nog rijker worden zonder armen. Die ploegen willen zoveel geld uitgeven aan een speler, van wie ze nooit of te nimmer het het geld van terug kunnen verdienen. Of ze moeten oefenterreinen, zoals Real Madrid een 15 jaar geleden heeft moeten doen, verkopen om te beginnen te over leven. Triestig als voor het geld leeft.
 • jozef van riel

  6 maanden geleden
  Neen Lizy, de BeNeLiga is niet volgens hetzelfde recept. In 1ste instantie zou begonnen worden met geselecteerde ploegen, later zou ELKE ploeg via nationale competitie toegang kunnen krijgen! En dat was bij de Super League NIET het geval!
 • Wouter Van de Walle

  6 maanden geleden
  Een grote HAHAHA! Dacht je nu echt dat de supporters dit gingen steunen? Dan heb je totaal geen voeling met het voetbal
 • Marcus Camps

  6 maanden geleden
  Een financiële injectie voor de CL ? Zijn ze nu geschift ? Je mag die ploegen nog drie keer zoveel budget geven, dan nog zullen ze tekort hebben want ze willen allemaal die allerbeste speler hebben en dat mag kosten wat het wil. FIFA en UEFA zouden beter eens een maatregel uitvaardigen om alle lonen door twee te delen, overal en voor elke ploeg of contractbreuk. Dan nog elke ploeg die daarna nog schulden maakt gewoon uit competitie zetten.
 • Luc van Geel

  6 maanden geleden
  enorm groot respect voor Bayern en alle andere duitse clubs, chapeau la France. de rest kunnen den boom in
 1. “Dit verhaal heeft Valbuena gedood, als sportman en als familieman”: Benzema riskeert 10 maanden voorwaardelijk
  Voetbal
  2

  “Dit verhaal heeft Valbuena gedood, als sportman en als familieman”: Benzema riskeert 10 maanden voorwaarde­lijk

  Dag twee van het langverwachte proces over de zogenaamde ‘sekstape’-affaire rond de Franse ex-international Mathieu Valbuena was er een van veel emoties. De vermeende afpersers en de advocaat van Valbuena kwamen aan het woord. Een van de beschuldigden is Karim Benzema, maar die laat zich - ook vandaag weer - vertegenwoordigen door twee advocaten. Mogelijk volgt morgen al een uitspraak over de zaak. Tegen Benzema eist het Openbaar Ministerie een voorwaardelijke gevangenisstraf van 10 maanden en een boete van 75.000 euro.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?