'De mislukte coup'. Een muurschildering van de Italiaanse artiest Laika in Rome beeldt Juventus-voorzitter Andrea Agnelli af. Hij is één van de stuwende krachten achter de Super League.
Volledig scherm
'De mislukte coup'. Een muurschildering van de Italiaanse artiest Laika in Rome beeldt Juventus-voorzitter Andrea Agnelli af. Hij is één van de stuwende krachten achter de Super League. © AFP

LIVE. Arsenal-coach looft supporters voor massal protest: “Sterkste boodschap ooit in het voetbal” - PSG-bons volgt Agnelli op bij ECA

VoetbalDe Europese Super League valt als een kaartenhuis in mekaar. In navolging van de zes Engelse clubs trokken vandaag ook Atlético Madrid, Inter, AC Milan en Juventus zich al terug. Pijnlijk. Op deze pagina kunt u al het laatste nieuws over de Super League volgen. 

33 reacties

 • NOEL CLAES

  3 weken geleden
  De rijken hebben de armen nodig, de rijken kunnen niet nog rijker worden zonder armen. Die ploegen willen zoveel geld uitgeven aan een speler, van wie ze nooit of te nimmer het het geld van terug kunnen verdienen. Of ze moeten oefenterreinen, zoals Real Madrid een 15 jaar geleden heeft moeten doen, verkopen om te beginnen te over leven. Triestig als voor het geld leeft.
 • jozef van riel

  3 weken geleden
  Neen Lizy, de BeNeLiga is niet volgens hetzelfde recept. In 1ste instantie zou begonnen worden met geselecteerde ploegen, later zou ELKE ploeg via nationale competitie toegang kunnen krijgen! En dat was bij de Super League NIET het geval!
 • Wouter Van de Walle

  3 weken geleden
  Een grote HAHAHA! Dacht je nu echt dat de supporters dit gingen steunen? Dan heb je totaal geen voeling met het voetbal
 • Marcus Camps

  3 weken geleden
  Een financiële injectie voor de CL ? Zijn ze nu geschift ? Je mag die ploegen nog drie keer zoveel budget geven, dan nog zullen ze tekort hebben want ze willen allemaal die allerbeste speler hebben en dat mag kosten wat het wil. FIFA en UEFA zouden beter eens een maatregel uitvaardigen om alle lonen door twee te delen, overal en voor elke ploeg of contractbreuk. Dan nog elke ploeg die daarna nog schulden maakt gewoon uit competitie zetten.
 • Luc van Geel

  3 weken geleden
  enorm groot respect voor Bayern en alle andere duitse clubs, chapeau la France. de rest kunnen den boom in
 1. Carcela weer eens te laat en wordt gestraft door Leye
  Standard
  5

  Carcela weer eens te laat en wordt gestraft door Leye

  Oops he did it again. Mehdi Carcela kwam - zoals wel vaker gebeurde in het verleden - te laat op de afspraak bij Standard. Dat was niet naar de zin van Mbaye Leye. “Mehdi moet een week apart trainen”, aldus de Senegalees. “Kom je te laat, dan speel je niet.” Vorige week irriteerde Carcela ook al op het veld van Oostende, waar Standard met 6-2 verloor. Carcela kreeg toen rood bij een actie waar hij ook zichzelf kwetste.
 1. Hazard krijgt late gelijkmaker toch achter zijn naam: hij doet schot Kroos succesvol afwijken
  Play
  Voetbal

  Hazard krijgt late gelijkma­ker toch achter zijn naam: hij doet schot Kroos succesvol afwijken

 2. VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”
  Play
  Wielrennen
  9

  VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”

  9 mei