Vincent Mannaert.
Volledig scherm
Vincent Mannaert. © Photonews

Licentie zes 1A-clubs in gevaar door Propere Handen: moeten Mannaert & co straks opstappen om hun club niet in gevaar te brengen?

Operatie Propere HandenKost Propere Handen één of meerdere clubs uit 1A hun licentie? Die kans zit erin, want als een verdachte effectief veroordeeld wordt én in dienst is van de betrokken club, staat in het nieuwe bondsreglement dat die club geen licentie krijgt. Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Michel Louwagie en/of Bruno Venanzi die opstappen om hun club niet in gevaar te brengen? Het kán.

89 reacties

 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Ze gaan die boel niet opkuisen. Wie is minister van sport, welke partij beschermd de rijke en stopt alles in de doofpot. Meer heb ik daar niet over te zeggen.
 • rik casteleyn

  4 maanden geleden
  Verhaeghe en Mannaert moeten samen met Vandenhaute en de andere kopstukken van de topclubs opstappen en 3 jaar geschorst worden . Betrokken clubs 1 afdeling laten zakken zodat Europees niet meer mogelijk is .
 • Jozef Peeters

  4 maanden geleden
  Allemaal onschuldig,nee allemaal criminelen.En ook trainers niet vergeten die o.a.plots een hele grote moestuin hebben. Wat gaan ze nog allemaal uitvinden om hun onschuld proberen te "bewijzen" Wie zijn de echte slachtoffers:De trouwe supporters die hun zuurverdiende centen blijven spenderen, om die overbetaalde dikke nekken en hun corrupte bestuurders van de beschuldigde clubs te blijven steunen.Ik zoek wel een andere hobby om mijn vrije dagen in de toekomst te vullen.
 • Bart vandepitte

  4 maanden geleden
  De supporters zingen even 'shame on you', maar de boer die ploegde voort, onder het motto: voetbal en de rol in de maatschappij, een foundation voor het goed doel... Ze zwijgen, ontkennen ... persoonlijke verrijking, ... de supporters helpen dit mee betalen. De wettelijke regels kennen vaak een voetbalbonzen-interpretatie. Tijd voor een duurzame change.
 • Jose Van Hauwaert

  4 maanden geleden
  @Ludwig Jannsens. Wat u blijkbaar vergeet is, dat Kompany bezig is met zijn A cursus een dat hij ind dit seizoen zijn trainersdiploma op zak zal hebben. Dat is reeds meer dan 15 jaar genoeg om in de Belgische eerste klasse aan de slag te zijn. Internationaal mocht dat niet, maar daarom werkten toen nog 2 mannen met een UEFA goedgekeurd diploma op RSCA. Subjectief geheugenverlies zeker Ludwigske?