BELGA
Volledig scherm
© BELGA

L’Équipe plaatst 5 Belgen bij beste 50 jonge spelers ter wereld, Verschaeren pronkt op 7de plaats

VoetbalDe Franse sportkrant L’Équipe heeft vijf Belgen opgenomen in haar lijst van de vijftig beste spelers ter wereld, die geboren werden na 1 januari 2001. Yari Verschaeren (Anderlecht) is enigszins verrassend de hoogst gerangschikte landgenoot op de zevende plaats.

20 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  7 maanden geleden
  Anderlecht = synoniem voor toptalenten van eigen bodem!
 • Georges Vande Velde

  7 maanden geleden
  Waar is AJAX met al zijn fantastische jonge spelers ? Grote kwebbelaars dat wel,slechts één in de lijst.
 • Jim Looyen

  7 maanden geleden
  De jeugd van Anderlecht is wereldtop! En doordat de talenten ook internationaal hoge ogen gooien zal deze status enkel maar groeien, met hogere transferprijzen tot gevolg. Door de financiële maleise zullen in de komende jaren nog veel jonge talenten voor RSCA kiezen omdat ze hier momenteel veel meer speelkansen krijgen. Waarschijnlijk een regelrechte nachtmerrie voor iedereen die RSCA hater is.
 • alfons moons

  7 maanden geleden
  Zet Verschaeren bij pakweg Waasland, Cercle of STVV en geen hond spreekt daarover ! Absoluut !
 • Gregory Buelens

  7 maanden geleden
  Weet dat de jeugd van Anderlecht dat jullie zo de grond in boren op internationale toernooien bijna altijd top 3 staat. Die van andere Belgische ploegen kunnen hier enkel van dromen. En in vele toernooien word er een speler van rsca als beste speler uitgeroepen. Dit is 1 van de redenen waarom de jeugd van Anderlecht telkens zo hoog eindigt. Dus dit is wat mij betreft niet onlogisch. En wees allemaal blij dat er jeugd een kans krijgt. Ook bij de andere Be clubs. Ik zie een de ketelaere heel graag
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).