Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
0
EINDE
0
Union USG

Leider Union mist kansen in slotfase en blijft op scoreloos gelijkspel steken bij Antwerp, Club kan straks tot op één punt naderen

Jupiler Pro LeagueEen intens play-off duel tussen Antwerp en Union heeft geen winnaar opgeleverd. 0-0 werd het op de Bosuil. Union blijft op die manier ook na dit weekend zeker leider, al kan Club Brugge mits winst tegen Anderlecht naderen tot op een puntje.

32 reacties

 • Erwin de Proft

  2 maanden geleden
  @Albert. Er zijn nog maar 2 ploegen die niet kunnen winnen hebben. De 2 zwakste ploegen zijn idd gekend.
 • patrick demaeght

  2 maanden geleden
  Enkele verbalen woorden tegen de ref en je krijgt geel Echte fouten door de den Antwerp begaan worden ongestraft gelaten 0-0 dankzij spelbederf door Antwerp.
 • ronny meuris

  2 maanden geleden
  Uiteindelijk blij met de puntentelling al verdiende union op het einde meer. Het is duidelijk dat je top moet zijn in de play offs om resultaat te halen. Het was een aangename wedstrijd met veel inzet en een scheidsrechter die het noorden kwijt was en als enige een onvoldoende scoorde. Het is de derde keer kn deze competitie dat we tegenover union staan en telkens ben ik verbaasd hoe goed ze wel zijn. Union zou een verdiende kampioen zijn.
 • Jean Pierre Tibermont

  2 maanden geleden
  Antwerp duidelijk een ploeg met te weinig kwaliteit verdiende hier geen punt !!!
 • Freddie HEREMANS

  2 maanden geleden
  Tot aan minuut 80 was een draw een billijk verdict. Volgden vier open doelkansen van Union, dat fris als een hoentje rond fartelde, terwijl Antwerp op zijn tandvlers zat. Union miste ze een voor een, onbegrijpelijk . Met deze 0-0 krijgt Club straks de kans om de vier puntenkloof te reduceren tot 1. Of wordt het op de Lotto ook een gelijkspel?