Youri Tielemans houdt Ruben Neves af.
Volledig scherm
Youri Tielemans houdt Ruben Neves af. © Action Images via Reuters
Leicester City LEI
1
EINDE
0
Wolverhampton Wanderers WOL
 • 41' Goal Jamie Vardy

Leicester City en Tielemans boeken zuinige zege tegen Dendoncker en co

Premier LeagueYouri Tielemans was de enige van vier Belgen die aan de aftrap kwam in de partij tussen Leicester City en Wolverhampton. The Foxes wonnen hun openingswedstrijd van het seizoen met het kleinste verschil, dankzij een doelpunt van Jamie Vardy. Leander Dendoncker viel nog in toen de 1-0-eindstand al lange tijd op het bord stond.

0 reacties

 1. Belgische voetbalbond betaalde 52.808 euro aan fictieve vennootschap
  Propere handen

  Belgische voetbal­bond betaalde 52.808 euro aan fictieve vennoot­schap

  De voetbalbond ontsnapt niet aan de storm. Het was een publiek geheim dat keeperstrainer Erwin Lemmens tussen 1 februari 2013 en de zomer van 2014 betaald werd via een fictieve managementovereenkomst met de Cypriotische vennootschap Beneyug Sport Management Ltd. Dat lijkt ook de conclusie van de magistraten te zijn in Operatie Propere Handen. De totale som van onderhandse facturen zou zo’n 52.808 euro geweest zijn.
 2. Spijtoptant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuurders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?
  Play
  Propere Handen
  37

  Spijtop­tant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuur­ders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?

  Georges Leekens, Ivan Leko en Herman Van Holsbeeck, dat zijn drie van de minstens vijftien personen aan wie Dejan Veljkovic, de spijtoptant in Operatie Propere Handen, naar eigen zeggen geld in het zwart heeft betaald. Voor hun ‘hulp’ bij transfers van spelers uit de portefeuille van Veljkovic kregen ze (honderd)duizenden euro’s aan geheime commissies of dure cadeaus, zoals luxehorloges. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.