EPA
Volledig scherm
© EPA

Leekens geeft tekst en uitleg bij ontslag

Clubs die de komende maanden niet tevreden zijn over hun trainer, kunnen weer aan Georges Leekens (66) denken. Hij stopt als bondscoach van Tunesië. "Vier maanden na de Africa Cup zijn we nog niet betaald."

 1. Alderweireld kan lucratief contract van drie jaar tekenen in Qatar, Tottenham aanvaardt bod van Al Duhail
  Premier League
  1

  Alderwei­reld kan lucratief contract van drie jaar tekenen in Qatar, Tottenham aanvaardt bod van Al Duhail

  Heeft Toby Alderweireld zijn laatste wedstrijd voor Tottenham gespeeld? Het heeft er alle schijn van. De Spurs hebben immers een bod van 13 miljoen euro aanvaard van Al Duhail voor de 32-jarige Rode Duivel, die er wel zelf nog moet uit geraken met zijn nieuwe potentiële werkgever. Hij wordt vandaag in Doha verwacht en kan er volgens plaatselijke media een contract van drie jaar tekenen.
 2. Georges Leekens weg als bondscoach van Tunesië
  Update

  Georges Leekens weg als bondscoach van Tunesië

  Georges Leekens is niet langer bondscoach van Tunesië. Dat meldt de Tunesische voetbalbond op zijn website. Beide partijen zouden in onderling overleg uit elkaar gegaan zijn. Leekens was sinds eind maart 2014 in dienst bij Tunesië, dat stelt opnieuw op zoek te gaan naar een buitenlandse coach. Vorig jaar fungeerde hij met Tunesië als oefenpartner voor de Rode Duivels, vlak voor hun afreis naar het WK in Brazilië. België haalde het toen met 1-0.