BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Lamkel Zé meldt zich bij Antwerp, maar traint niet mee: “Helemáál in de pas lopen is blijkbaar wat overdreven”

AntwerpEerste veldtraining onder leiding van Brian Priske gisteren op de Bosuil. Wat u daarvan moet onthouden? Eén verrassende aanwezige en één niet zo verrassende afwezige.

19 reacties

 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Een voetbalclub is geen fabriek ,mensen kopen geen seizoenkaart om lopende band werk te zien te krijgen Artistieke excentriekelingen die de regeltjes aan hun laars lappen horen er een beetje bij ze zorgen voor leven in de brouwerij en krijgen veel publiciteit , waar sponsors gek op zijn mits er een foto met een shirt met reclameboodschap bij het artikel staat Grote voorwaarde is natuurlijk dat de zondaar boven het gemiddelde van de ploeg uitsteekt en af en toe zijn status aparte waarmaakt
 • Dirk Vossenaar

  1 jaar geleden
  En een vervanger voor Rafa?
 • Jean Eeckelaers

  1 jaar geleden
  Zo gaat dat met topspelers he , Dieu is ook geen trainingsbeest
 • OLIVIER LAUWERS

  1 jaar geleden
  Een speler zoals de club, totaal geen klasse...
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Ik zou zo zeggen, stilletjes laten doen. Als er geen geïnteresseerden zijn om hem te kopen, zoals voorlopig het geval is, moet Antwerp hem nog tot 2023 betalen. Zo simpel is het. Wie weet hebben ze hem nog nodig, ergens tegen de play off's volgend jaar. Het zij zo. Het karakter van een persoon kan je toch niet wijzigen.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.