Worden de Rode Duivels straks Europees kampioen?
Volledig scherm
Worden de Rode Duivels straks Europees kampioen? © Photo News

Laatste kans op 5.000 euro: speel mee met het Gouden EK en win talloze prijzen

Het aftellen is nu écht begonnen. Vanavond start het Europees kampioenschap. Om het toernooi voor jou nog spannender te maken, is er het Gouden EK. Stel zelf je ideale selectie samen en maak kans op de hoofdprijs: 5.000 euro cash. Je hebt tot vanavond om 21 uur om mee te dingen naar de hoofdprijs.

 1. Marc Degryse ziet een uitmuntende Lukaku: “Het glas wordt iedere keer een beetje voller”
  PREMIUM
  EK voetbal
  8

  Marc Degryse ziet een uitmunten­de Lukaku: “Het glas wordt iedere keer een beetje voller”

  Romelu Lukaku heeft zaterdag nog maar eens getoond waarom hij één van de beste spitsen ter wereld is. De nummer negen van de Rode Duivels scoorde twee keer tegen Rusland en was de grote ster van de avond. Marc Degryse is dan ook vol lof. “Sinds het WK is Romelu al goed voor 22 goals en 4 assists. In 19 wedstrijden was hij zo betrokken bij 26 goals. Dat is fenomenaal.”
 2. “Eriksen kan Denemarken donderdag bijzonder gevaarlijk maken. De Duivels moeten snel switchen”
  Play
  Rode Duivels
  8

  “Eriksen kan Denemarken donderdag bijzonder gevaarlijk maken. De Duivels moeten snel switchen”

  Na wat er gebeurd is met Christian Eriksen, wordt Denemarken - Belgie donderdag (18u) een duel met een bijzonder speciale rand. Een emotionele match, zei Youri Tielemans eerder vandaag al op de persconferentie. “De Denen zouden ons weleens kunnen verrassen”, denkt traumapsycholoog Erik de Soir. “Voor de Duivels komt het erop aan in de match geen compassie te tonen.”
 3. Zidane krijgt het op straat aan de stok met journalist: “Ga je die domme vragen blijven stellen?”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Zidane krijgt het op straat aan de stok met journalist: “Ga je die domme vragen blijven stellen?”

  Zinédine Zidane, sinds kort zonder club na het wrange afscheid bij Real Madrid, is op straat in de clinch gegaan met een Spaanse journalist. Die wilde wat meer weten over Zidanes scherpe open brief. “Jouw job is een schande”, repliceerde ‘Zizou’ in het bijzijn van zijn vrouw. Hij nodigde de verbouwereerde journalist uit om de discussie verder te zetten buiten het zicht van de camera’s.