Anderlecht viert de zege in Charleroi met de fans.
Volledig scherm
Anderlecht viert de zege in Charleroi met de fans. © Photo News

Kunnen we pas terug naar het voetbal in lente 2021? “Het stadion niet meer in tot er een vaccin is”

Voetbal“Geen massamanifestaties tot eind augustus.” Zover zijn we nu. De nieuwe vaderlandse voetbalcompetitie, voorzien voor eind juli, zal starten achter gesloten deuren. En daarna?

25 reacties

 • Jean-marc Geirnaert

  2 jaar geleden
  Het is nu de moment om nieuwe stadions te zetten, dan kunnen ze klaar zijn tegen dat er terug toeschouwers toegelaten worden.
 • Philippe De Naeyer

  2 jaar geleden
  Pol Wijnants, sorry maar veel burgers zijn nog steeds aan het werk hoor. Ik werk in de chemische sector, full continu in ploegen van 11 man en ookal trachten we ons aan de regels van social distance te houden, in sommige gevallen gaat dat echt niet hoor. Als die voetballers zich aan de quarantaine regels houden en enkel met elkaar in contact komen kunnen ze elkaar ook niet besmetten. Zonder publiek voetballen is echt wel mogelijk of denk je dat ze de economie ook nog maanden plat laten liggen?
 • alain leynaert

  2 jaar geleden
  Geen toeschouwers bij het voetbal? Bij andere sporten wel,begrijpen wie begrijpen kan.
 • Martin Van Lersberghe

  2 jaar geleden
  zal je voor elke speler ook een aparte kleedkamer moeten voorzien of wat?
 • WILLY TEUNEN

  2 jaar geleden
  ik hoop dat we het op tijd weten, indien zonder toeschouwers moeten we ons ook geen abonement aanschaffen voor volgend seizoen
 1. Football Talk. 17-jarige Stroeykens tekent nieuw contract tot 2024 bij Anderlecht - Vanhaezebrouck geschorst tegen Standard
  Voetbal
  41

  Football Talk. 17-jarige Stroeykens tekent nieuw contract tot 2024 bij Anderlecht - Vanhaeze­brou­ck geschorst tegen Standard

  Op de officiële aankondiging van Sebastiano Esposito is het nog even wachten bij Anderlecht, maar er is wel nieuws over een andere spits. De 17-jarige Mario Stroeykens heeft zopas zijn contract verlengd op Neerpede, hij tekent een nieuwe verbintenis tot 2024 bij paars-wit. Stroeykens ging zijn laatste contractjaar in en de onderhandelingen over een verlenging waren al een poosje aan de gang. Nu hebben alle partijen een akkoord bereikt. Stroeykens staat bij Anderlecht voor het seizoen van de doorbraak en moet samen met Raman en Esposito knokken voor z’n plek. Stroeykens debuteerde op 21 januari 2021 tegen Eupen onder Vincent Kompany. In totaal speelde hij al 12 wedstrijden voor het eerste elftal van Anderlecht, hij wacht wel nog op zijn eerste doelpunt. (KDZ)
 2. “De ene deur gaat dicht, maar een andere gaat open”: krijgt Hazard een ‘nieuwe rol’ bij Real?
  LaLiga
  8

  “De ene deur gaat dicht, maar een andere gaat open”: krijgt Hazard een ‘nieuwe rol’ bij Real?

  Nieuw seizoen, nieuwe kansen voor Eden Hazard (31) bij Real Madrid. Volgens de Spaanse (en Madrileens gezinde) sportkrant AS wil de technische staf de Rode Duivel nog meer gaan inzetten als ‘valse 9' wanneer Karim Benzema, de echte 9 zeg maar, rust krijgt in een seizoen dat erg slopend belooft te worden. AS heeft het over een ‘nieuwe rol’, maar zo nieuw blijkt die rol niet te zijn.
 1. Toby Alderweireld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak
  Antwerp

  Toby Alderwei­reld hint in cryptische tweet op transfer naar Antwerp, maar voorlopig is er geen doorbraak

  De saga houdt aan. Trekt Toby Alderweireld (33) naar Antwerp? De Rode Duivel voedt vanop zijn vakantiebestemming zelf de geruchten. Op zijn sociale media laat het bijschrift bij de foto weinig aan de verbeelding over. ‘Relaxing and Feeling Content’. Alleen de slechte verstaander leest daar niet de verkorte clubnaam RAFC (Royal Antwerp FC) in. Of neemt de Rode Duivel iedereen in de maling? Volgens onze info blijft het wachten op een doorbraak in het dossier.