Moussa El Habchi (tweede van links) met onder meer Courtois en Hazard tijdens de huldiging van de Rode Duivels op de Brusselse Grote Markt na het WK van 2018.
Volledig scherm
Moussa El Habchi (tweede van links) met onder meer Courtois en Hazard tijdens de huldiging van de Rode Duivels op de Brusselse Grote Markt na het WK van 2018. © Photo News

Krijgt ex-videoanalist Rode Duivels nu ook Marokko aan het dansen?

Moussa El Habchi maakte een opvallende overstap als video-analist: op het WK 2018 zat hij bij de Rode Duivels, in Qatar werkt hij voor… Marokko. Ongetwijfeld helpt hij ook de sfeer daar, herinner hoe El Habchi bij de WK-viering in 2018 Eden Hazard met verve als deejay bijstond.

0 reacties

 1. “Wouter, u bent niet langer onze voorzitter”: deel Anderlecht-fans eist in open brief opnieuw vertrek Vandenhaute
  Anderlecht
  45

  “Wouter, u bent niet langer onze voorzitter”: deel Anderlecht-fans eist in open brief opnieuw vertrek Vandenhau­te

  Enkele belangrijke supportersgroepen hebben er genoeg van. In een nieuwe open brief eisen de fans, alweer, het vertrek van (niet-uitvoerend) voorzitter Wouter Vandenhaute. Verder breken ze een lans voor Jesper Fredberg, Kenneth Bornauw en Jean Kindermans, terwijl ze ook voor Marc Coucke nog een boodschap in petto hebben. Wordt hun standpunt niet gerespecteerd, dan dreigen ze met verdere acties.
 2. In het gunstigste geval vijf maanden uitstel, net zo goed wordt het bijna twee jaar wachten: de lijdensweg van Club Brugge in hun stadiondossier
  PREMIUM
  CLUB BRUGGE
  31

  In het gunstigste geval vijf maanden uitstel, net zo goed wordt het bijna twee jaar wachten: de lijdensweg van Club Brugge in hun stadiondos­sier

  Uppercut van jewelste voor Club Brugge in hun stadiondossier. Vanmiddag kreeg blauw-zwart namelijk te horen dat ze hun bouwvergunning (voorlopig) weer kwijt zijn. Of hoe hun plannen van een nieuwe voetbaltempel nog maar eens vertraging oplopen. In het gunstigste scenario zal het zeker een halfjaar duren voor ze opnieuw aan een eerste spadesteek kunnen denken.
 3. ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalbazen al in hun club staken. Slechts één maakt winst
  PREMIUM

  ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalba­zen al in hun club staken. Slechts één maakt winst

  Een stadion zetten lukt Bart Verhaeghe maar niet. Maar hoe lonen zijn investeringen tegenover Marc Coucke en Paul Gheysens, die andere Belgische voetbalbazen? Eén van hen slaagde erin om geld te verdienen met zijn club. Een andere heeft een half stadion gebouwd. En een laatste heeft vooral afgezien. Hoeveel hebben Verhaeghe, Coucke en Gheysens geïnvesteerd - of gecasht? Wat hebben ze op vlak van infrastructuur neergezet? En hoe boert hun club sportief en financieel sinds hun komst? Een analyse.