Links: Koning Boudewijnstadion.
Rechts: Jan Breydel
Volledig scherm
Links: Koning Boudewijnstadion. Rechts: Jan Breydel © Photo News

Koning Boudewijnstadion is ‘tweede slechtste stadion van Europa’, ook Jan Breydel scoort niet goed

VoetbalHet Koning Boudewijnstadion is het tweede slechtste stadion van Europa. Althans, dat blijkt uit een onderzoek van de Britse consumentenwebsite ‘Money’. Ook het stadion van Club Brugge doet het niet goed - Jan Breydel ‘prijkt' op de achtste plaats.

27 reacties

 • Rogé Brouwers

  2 maanden geleden
  Ge weet nu toch al waar we de beste in zijn.Alléé,onze élite graaiers toch
 • Paulus de Mos

  4 maanden geleden
  Inderdaad Wendy, een monument , zo denk ik er ook over maar dit "onderzoek" gaat niet over sfeer of nostalgie maar meer over comfort en commerciële faciliteiten vermoed ik als de organisatie die het uitgevoerd heeft zich "money" noemt Overigens staat Camp nou op de derde plaats van boven terwijl ik een goede maand geleden nog las dat Barcelona een miljard wilde lenen om een ingrijpende verbouwing te doen vanwege de bouwvallige staat waar het stadion in zou verkeren
 • Wendy Vandereyken

  4 maanden geleden
  @Paulus De Mos.. Het stadion van Union vind ik persoonlijk een pareltje. Het Dudenpark ademt één en al nostalgie uit. Een prachtige authentieke en geklasseerde hoofdtribune met een als monument beschermde voorgevel zoals het er 100 jaar geleden al uitzag. En ook het witte kasteeltje achter de staantribune aan de overkant is authentiek en daarin waren vroeger tijdens de gloriejaren van Union in de jaren '30 de kleedkamers gevestigd. Geen moderne infrastructuur, maar wel een prachtig monument.
 • Francois Jonckheere

  4 maanden geleden
  Als de voetbalbond of de pro league een eigen stadion willen, ok, dat ze dat dan zelf betalen. Als een voetbalclub een stadion wil, ok, dat ze dat dan zelf betalen. De politiek moet daarvoor niet mee opdraaien, integendeel, die moet zorgen dat de voetballers en de club belastingen betalen zoals ik en jan en alleman.
 • Paulus de Mos

  4 maanden geleden
  Het stadion van Union st Gilles is beter dan ? in oost Europa zullen toch wel slechtere stadions staan Wordt er niet te veel waarde gehecht aan klatergoud en futuristische designs? Een stadion is een grasveld met wat tribunes er omheen , meer niet en als het veilig is en redelijk bereikbaar is het goed genoeg Het hangt van de verrichtingen op het veld af of het publiek tevreden naar huis gaat , of de zetels met leder of met pluche bekleedt zijn is van ondergeschikt belang