Kompany over Hazard: “Als zijn fysieke problemen opgelost zijn, wordt hij weer geweldige speler die z'n plaats heeft in Madrid”

VoetbalVincent Kompany blikte vandaag op z'n persconferentie niet alleen vooruit naar de topper van morgen tegen Antwerp. De coach van Anderlecht had het ook kort over Eden Hazard, z’n voormalige ploegmaat bij de Rode Duivels én momenteel in het oog van de storm in Madrid.

2 reacties

 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Heel mooi om te zien dat al de rode duivels zo voor elkaar opkomen en waarschijnlijk allemaal vrienden zijn! Dat is toch ook al anders geweest en daardoor spelen ze ook beter.
 • Dominique Rosier

  1 maand geleden
  Wanneer diegene die met u zouden moeten zijn,tegen je zijn,dan wordt men sterker
 1. Noorderburen zien knuffelfactor bij Oranje: “Aké en De Vrij spelen piano, Frenkie is de olijke buurjongen en Dumfries is ontwapenend”
  PREMIUM
  EK Voetbal
  1

  Noorderbu­ren zien knuffelfac­tor bij Oranje: “Aké en De Vrij spelen piano, Frenkie is de olijke buurjongen en Dumfries is ontwape­nend”

  Onder Frank de Boer groeide stilaan het chagrijn over Oranje, maar zo snel kan het gaan: na één wedstrijd kantelde het sentiment in Nederland. Wat meehelpt, is de knuffelfactor van het Nederlands elftal, dankzij een bonte mix van karakters en typetjes. De toekomstblik van onze Nederlandse collega’s bij het AD kleurt plots roze.