Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kompany niet tevreden, wel fier: “Zijn ons altijd voor 100 procent blijven geven”

Jupiler Pro LeagueAnderlecht kan nog steeds niet winnen in de play-offs. Maar de negatieve spiraal van de voorbije weken is een halt toegeroepen na een bemoedigende prestatie tegen Club Brugge. “Als we met de grond gelijkgemaakt worden, staan we gewoon opnieuw op”, zei Vincent Kompany.

19 reacties

 • jos jansen

  2 maanden geleden
  Anderlecht WEER met 11+schieds en VAR tegen 11.
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Die Kompany-farce krijg je tegen een normaal denkend mens niet uitgelegd ! Dat eindeloos heen en weer geschuif brengt geen sikkepit op ! Integendeel de spelers worden er doodnerveus van ! O ja dank u wel VAR.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Denk dat de scheidsrechters meest gegeven hebben geen penalty en dader moest enkele keren geel gekregen hebben, maar gelukkig heb je hem beschermd door te wisselen.
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Prachtige en juiste analyse van Kompany. Anderlecht was de gelijke van Brugge en Arnstad, Kana, Amuzu en Ait El Hadj zijn grote talenten. Helaas was de start weeral veel te slap en konden we (weeral) vroeg op achterstand gekomen zijn. Dat MOET echt beter.
 • Tamara Thys

  2 maanden geleden
  Man of the Match Verboomen is ook 100 procent pro Anderl blijven gaan. Samen met de VAR. Geen penalty en geen kaarten trekken bij de thuisovertredingen