Volledig scherm
© Photo News

Kompany is ongemeen hard voor zichzelf na nieuw puntenverlies: “Dit is mijn fout. Ik had beter moeten doen”

AnderlechtOpnieuw gaf Anderlecht het weg. 2-0 tegen OH Leuven werd nog 2-2. “Mijn fout”, vindt Kompany. “Ik moet nog een betere coach worden en zal dat in de toekomst ook zijn.”

 1. Maradona stuurde zijn laatste audiobericht naar nieuwe partner van zijn ex en die is scherp: “Ze hebben Diego laten sterven”
  Diego maradona

  Maradona stuurde zijn laatste audiobe­richt naar nieuwe partner van zijn ex en die is scherp: “Ze hebben Diego laten sterven”

  “Draag zorg voor Veró en mijn engel.” Het laatste spraakberichtje van Diego Maradona was er eentje aan het adres van Mario Baudry. Hij is de nieuwe partner van Pluisjes ex-vriendin Verónica Ojeda, met wie Maradona zijn jongste zoontje Diego Fernando op de wereld zette. Baudry, die als advocaat zal optreden van de jongste Maradona, reageert intussen scherp op de hele zaak. “Diego’s dood was te vermijden.”
 2. ‘Shirt uit en zwaaien’: spelers in Brugse kleedkamer uit de bol met Clinton Mata op kop
  Play
  Champions League

  ‘Shirt uit en zwaaien’: spelers in Brugse kleedkamer uit de bol met Clinton Mata op kop

  De grootste Belgische thuiszege ooit in de Champions League. De eerste Champions League-zege in Jan Breydel sinds november 2005. Na vijf speeldagen al zeker van Europese overwintering in de Europa League, terwijl dromen over méér in de Champions League mag. Club Brugge beleefde een geweldige avond en dat werd logischerwijs stevig gevierd in de kleedkamer. Clinton Mata ging tegen Zenit niet alleen voorop in de strijd op het veld maar ook in het feestgewoel. ‘Shirt uit en zwaaien’, op de tonen van Gala’s ‘Freed from Desire’. Op zijn Instagram liet de verdediger meegenieten met bovenstaand filmpje. ‘Trots op mijn team', schreef hij erbij. Dat de Angolees tegen Zenit de Russische beer Dzyuba (hij was niet helemaal fit achtergebleven in Sint-Petersburg) niet in de ogen moest kijken, scheelde een flinke slok op de borrel. Volgende week wordt dat een ander verhaal. Dan wacht in Rome Lazio-spits Ciro Immobile.
 3. Football Talk. Defour onzeker voor match tegen ex-club Standard - Messi krijgt boete van 600 euro voor eerbetoon aan Maradona
  Football Talk

  Football Talk. Defour onzeker voor match tegen ex-club Standard - Messi krijgt boete van 600 euro voor eerbetoon aan Maradona

  De Spaanse voetbalbond heeft geen clementie getoond voor het eerbetoon van Lionel Messi aan zijn vorige week overleden landgenoot Diego Maradona. De sterspeler van FC Barcelona trok zondag na zijn doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Osasuna (4-0) zijn shirt uit waarna hij het tricot met nummer 10 liet zien dat Maradona droeg in zijn jaartje bij Newell’s Old Boys in 1993. Barcelona plukte bij die Argentijnse club Messi op 13-jarige leeftijd weg.
 1. HERBEKIJK. Club Brugge boekt cruciale zege tegen Zenit en dwingt 'finale' af in Rome
  Play

  HERBEKIJK. Club Brugge boekt cruciale zege tegen Zenit en dwingt 'finale' af in Rome

 2. De Ketelaere opnieuw levensbelangrijk voor Club: “Nu met vertrouwen naar Lazio”
  Play

  De Ketelaere opnieuw levensbe­lang­rijk voor Club: “Nu met vertrouwen naar Lazio”