BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Knalprestatie Lang en De Ketelaere tegen PSG kán de kassa doen rinkelen bij Club: “Tot 40 miljoen. Als ze bevestigen”

Club Brugge24 karaat goud zijn ze: Noa Lang (22) & Charles De Ketelaere (21). Smaakmakers tegen het grote PSG. En dus vraagt iedereen zich af: hoe hard rinkelt de kassa straks voor Club? “Als ze bevestigen, kan er tot 40 miljoen euro voor elk gecasht worden. Want één zo’n match doet hun waarde niet door het dak gaan.”

32 reacties

 • Peter Berg

  1 maand geleden
  40mil ? Dat is in Engeland een middelmatige speler via binnenlandse transfer. Als Belgen echt willen meedoen in toekomst moeten prijzen omhoog voor de grote talenten. Ajax verkocht paar jaar terug zijn jonkies voor 75mil/stuk.
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Houden aub. Twee absolute klasbakken. Als Brugge wil blijven groeien moeten ze op een bepaald moment beslissen om niet langer systematisch hun toppers te verkopen.
 • Jo Demey

  1 maand geleden
  Brugge net een verdediger verkocht voor 30, zowel lang als de ketelaere schat ik hoger in, en aanvallers zijn duurder dan verdedigers 40 is dan een correcte prijs.
 • Jeanpol Buyle

  1 maand geleden
  Ja, maar lang zijn karakter is niet ok en dat hebben grote ploegen niet graag, voor de ketelaere ligt dat anders...
 • Luc Heyndrickx

  1 maand geleden
  Één match goed gespeeld en dan denken dat ze wereld vedetten zijn dat is er over
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?