Haaland en Kompany.
Volledig scherm
Haaland en Kompany. © AFP / Photo News
Manchester City MCI
6
EINDE
0
Burnley BUR
 • 32' 35' 59' Goal Erling Haaland
 • 62' 73' Goal Julián Álvarez
 • 68' Goal Cole Palmer

KIJK. “Welk plan ook, Erling vindt wel een weg”: ook Kompany weet nu hoe vernietigend pletwals Haaland is

Alleen maar bewondering bij Vincent Kompany voor Erling Haaland. Het fenomeen tekende in de 6-0-pandoering in de FA Cup voor drie goals. Exit Burnley, City naar de halve finales. Kompany over Haaland: “Het grote verschil met andere supersterren is dat hij nóg beter wil worden.”

31 reacties

 • gilbert Gijdé

  1 week geleden
  oei,god zal een toontje lager moeten zingen.Heeft zijn plaats nu gevonden,tot daar waar zijn mogelijkheden reiken
 • Karl Huysmans

  1 week geleden
  En nog zijn er zogezegde voetbal kenners die luikaku even hoog inschatten.
 • Roger De Win

  1 week geleden
  Linda, vergeleken met het budget van City is dat van Burnley peanuts.
 • luc dierick

  1 week geleden
  Het is het type Lukaku In de betere ploeg En tegen janneke en mieke Technisch ook beperkt Iets meer beweeglijkheid Maar tegen een robuuste solide verdediging die ook het spel kan lezen en de open ruimte neutraliseert raakt hij geen bal
 • Kristof Breskens

  1 week geleden
  Tot daar ons groot vernuft van een trainer. Tweede klasse gaat hem goed af ...
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Hoe hij de Rode Duivels heeft gereanimeerd: een inkijk in de methodes van Domenico Tedesco
  PREMIUM
  6

  Hoe hij de Rode Duivels heeft gereani­meerd: een inkijk in de methodes van Domenico Tedesco

  De weegschaal en het zwaard. In zijn filosofie heeft Domenico Tedesco (37) best wel wat gemeen met Vrouwe Justitia. In tv-interviews voor wedstrijden laat de bondscoach zelden het achterste van zijn tong zien. En ook zijn spelers laat hij graag lang in het ongewisse. Een inkijk in de tactiek van Tedesco. Met welke methodes heeft hij de nieuwe generatie Rode Duivels vooruit gestuwd? En hoe heeft hij ze die energie gegeven?