KIJK. “Pijnlijk, zeker omdat het gebeurt door makelaar waar Anderlecht ruzie mee heeft”: Degryse over de gekaapte transfer van Arokodare

De wintermercato zit erop. Met een opvallend staaltje transfer kapen op Deadline Day. Als vervanger van Paul Onuachu - voor 21 miljoen naar Southampton - haalde Racing Genk met Tolu Arokodare een spits die Anderlecht ook wou. Marc Degryse laat in bovenstaande video onder meer zijn licht schijnen over dat dossier.

205 reacties

 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  'Koehandel' noemde een journalist van de VRT het gisteren in het laatavondnieuws en ik kan hem geen ongelijk geven .
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Het is te hopen voor Genk dat Anderlecht zijn werk goed gedaan heeft, want om 5 miljoen op tafel te leggen voor een speler uit de Franse tweede klasse, die al ééns een onvoldoende kreeg in Keulen (ook al jaren geen hoogvlieger in Duitsland) moet je wel goed gek zijn.
 • luc dierick

  2 maanden geleden
  De supporters hebben nog altijd niet begrepen dat het voetbal in Belgie niet meer terugkeert van voor het arrest Bosman van voor 1995 Moeten eens op cursus gaan bij Dennis Van Wijk Hoe het voetbal financieel is veranderd na 1995 Coecke is financieel niet in staat een topploeg van Anderlecht te maken met pannenkoeken te verkopen in Durbuy
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Dat is dan een koekje van eigen deeg.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Bij Racing Genk zullen ze rap weten dat Arokodare geen vijf miljoen € waard is. Dat lijkt me meer een paniekaankoop geweest te zijn met een hoog Diagne gehalte. Succes ermee.
 1. Slechts elf overleefden de schifting van Tedesco: één jaar geleden riep Martínez enkel Duivels op met minder dan 50 caps
  PREMIUM
  4

  Slechts elf overleef­den de schifting van Tedesco: één jaar geleden riep Martínez enkel Duivels op met minder dan 50 caps

  Eén jaar geleden selecteerde Roberto Martínez voor oefeninterlands tegen Ierland en Burkina Faso, enkel spelers met minder dan vijftig caps. Het doel: de generatiewissel bij de Rode Duivels voorbereiden. Van de ploegfoto van toen overleefden elf spelers de eerste schifting van de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. Wie zijn het? En welke spelers zijn helemaal uit beeld verdwenen?
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.