KIJK. “Pijnlijk, zeker omdat het gebeurt door makelaar waar Anderlecht ruzie mee heeft”: Degryse over de gekaapte transfer van Arokodare

De wintermercato zit erop. Met een opvallend staaltje transfer kapen op Deadline Day. Als vervanger van Paul Onuachu - voor 21 miljoen naar Southampton - haalde Racing Genk met Tolu Arokodare een spits die Anderlecht ook wou. Marc Degryse laat in bovenstaande video onder meer zijn licht schijnen over dat dossier.

187 reacties

 • Karl Huysmans

  2 uur geleden
  In de gouden jaren van anderlecht deden ze net hetzelfde. Nu is anderlecht niet meer de grootste is ondervinden ze hetzelfde wat zij vroeger deden.
 • fre cordier

  2 uur geleden
  Genk doet m.i. veruit de slechtste zaak. Zo goed als kampioen, maar de topscorer verkopen. Je moet het maar doen! En bij Anderlecht lukt niks meer nu hun niet-uitvoerend voorzitter niet meer mag uitvoeren en dat dan maar overlaat aan tweederangs CEO's.
 • Christiaan GOETHALS

  2 uur geleden
  Prevljak, daar moest RSCA voor gegaan hebben. Die kan mee voetballen en scoren.
 • Van helshoecht Lisette

  3 uur geleden
  U ziet Denen lossen niet alles op ook al denken ze dat ze god zijn
 • Geert Van Laecke

  3 uur geleden
  @ Ronny Popelier. Tegenslag zou ik het niet noemen. Ieder klein kind weet dat als je spelers nodig hebt (omdat het huiswerk van de voorgaande jaren ook al niet klopte) je minstens voor elke speler een plan B en zelfs C moet hebben. Daarnaast heb je een hele maand tijd om gericht en deftig te onderhandelen. Als je wacht tot de laatste dag - geen geld zeker - dan riskeer je wat nu gebeurde. En zit je met spits van 34 die in de Franse 2e klasse welgeteld één goal maakte. Eerder onkunde dan ongeluk!
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).