Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters
Manchester City MCI
1
EINDE
0
Atlético Madrid ATM
 • 70' Goal Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne sloopt Madrileense muur en schenkt Man City zuinige overwinning: “Ze speelden eigenlijk met vijf verdedigers en vijf middenvelders”

Champions LeagueOpstaan en scoren op het juiste moment. Kevin De Bruyne (30) heeft de feeling. De Rode Duivel zette Manchester City voorzichtig op weg naar een tweede halve finale in twee jaar. Nu nog één keer afrekenen met Don Diego. In die andere kwartfinale toonde Liverpool zich te sterk voor Benfica. 

20 reacties

 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Nu moet Atletico uit zijn pijp komen thuis gedaan met antivoetbal dan !!
 • Hugo Wouters

  4 maanden geleden
  Hij speelde niet zijn beste wedstrijd en het was ook moeilijk om te combineren tussen 10 verdedigers, en er kon geen ruimte gecreëerd worden, maar toch was Kevin beslissend en liep mooi in de diepte om zo een doelkans te krijgen die hij perfect af werkte.
 • Kristof Breskens

  4 maanden geleden
  Als je dit artikel leest zou je nog zeggen dat Kevin de generaal op het veld was. Dat was hij duidelijk niet, hij speelde een draak van een match. Moest hij die ene superbelangrijke kans niet afgewerkt hebben was hij ongetwijfeld vervangen. Dit gezegd zijnde was het inderdaad een belangrijke goal die het enige is dat zal onthouden worden door de verslaggevers alhier. Maar in de verte duiken donkere wolken op, het moet beter of we hebben straks enkel nog de keeper vd RD die niet op de bank zit.
 • Patrick Hoste

  4 maanden geleden
  Als Atletico nog defensiever wil spelen gaan ze hun spelers achter het doel moeten plaatsen.
 • Mieke Ponet

  4 maanden geleden
  Kevin veel afval in zijn spel maar hij scoort toch weer en trekt City over de streep, voetbalt maar eens als de tegenstrever met 10 man voor doel gaan liggen. Anti voetbal is afschuwelijk om naar te kijken en daarbij slaapverwekkend.
 1. BEKIJK. Absolute horrortackle in Argentinië levert eerst slechts geel op, slachtoffer barst in tranen uit
  Play
  Buitenlands voetbal
  2

  BEKIJK. Absolute horrortac­kle in Argentinië levert eerst slechts geel op, slachtof­fer barst in tranen uit

  In de Argentijnse beker stond gisteren het duel tussen Agropecuario en Boca Juniors op het programma. Na nog geen tien minuten spelen torpedeerde Agropecuario-speler Milton Leyendeker Boca-aanvaller Exequiel Zeballos aan de zijlijn. Raar genoeg gaf de scheidsrechter slechts een gele kaart. De VAR greep in, een rode kaart was het logische oordeel. Zeballos, het slachtoffer, moest vervangen worden en barstte in tranen uit op de bank. Oh ja: Boca won de wedstrijd met 0-1.