Kevin De Bruyne met zoontjes Mason Milan (6) en Rome (3) in de dug-out van de Citizens.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne met zoontjes Mason Milan (6) en Rome (3) in de dug-out van de Citizens. © Photo News

Kevin De Bruyne, rockster op zijn KDB Cup: “Ik kijk niet bepaald uit naar de Nations League, twee weken is té lang”

KDB CupAll eyes on him. Kevin De Bruyne (30) trok alle aandacht naar zich toe op zíjn KDB Cup. King Kev: de Koning van Drongen. “De Nations League? Ik kijk er niet bepaald naar uit.”

8 reacties

 • Jurgen Aerts

  1 maand geleden
  Ze worden rijkelijk betaald om te voetballen , op hun 35 kunnen ze met pensioen terwijl de gewone werkman moet doorwerken tot 67 ...
 • Karel Bellen

  1 maand geleden
  Met alle respect maar zo'n uitspraak werkt heel demotiverend ook om te kijken als supporter. Beter niet spelen dan en spelers opstellen die graag willen spelen. Er zijn duizende voetballers die er van dromen om voor de nationale ploeg te kunnen spelen. Maar ja het is maar Belgie zeker.
 • Piet Janssen

  1 maand geleden
  Ook KdB begint al een dikke nek te krijgen. Ontbrak gisteravond toen het er echt om ging. Kampioenschap MC is een troostprijs.
 • Leo Marien

  1 maand geleden
  Heel eerlijke gast met het hart op de tong. Hij heeft dan ook nog eens 100% gelijk. Dit zijn oefenwedstrijden waar ze een beker opgeleefd hebben.
 • Francois Van Hout

  1 maand geleden
  Kevin is gewoon eerlijk, de Nations League is eerlijk gezegd ook gewoon geldklopperij en stel dat hij de selectie weigert dan is hij waarschijnlijk volgens jullie een dikke nek. Kortom, het zal voor jullie nooit goed zijn