De Bruyne, gisteren voor de aftrap.
Volledig scherm
De Bruyne, gisteren voor de aftrap. © Action Images via Reuters

Kevin De Bruyne is niet langer vice-aanvoerder bij Manchester City

VoetbalKevin De Bruyne speelde gisteren bij Manchester City zeventig minuten mee in het spektakelstuk tegen RB Leipzig. Opvallend: aanvoerder Fernandinho stond niet aan de aftrap, maar De Bruyne droeg de kapiteinsband niet. Die eer was weggelegd voor Ruben Dias, ‘KDB’ is vice-aanvoerder af.

3 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Dat hij snel terug komt voor de nationale ploeg zonder hem zijn we zwakker ! Net als bij city hetzelfde Succes verder Kevin 👍
 • Luciano van As

  1 maand geleden
  Daar zit Kevin dus zeker niet mee in ! Ik ben wel zeer blij dat hij terug kan spelen , want een BE nationale ploeg zonder hem is ondenkbaar!
 • Patrick Huwel

  1 maand geleden
  Kapitein of niet "alle" spelers gaan verhaal halen bij de scheidsrechter als ze denken dat ze gelijk hebben. Wat is dan het nut van een kapitein?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.