Kevin De Bruyne hoogst onzeker voor FA Cup-duel tegen Liverpool: “Ze hebben hem moeten naaien”

Champions LeagueKevin De Bruyne is hoogst onzeker voor het FA Cup-duel van zaterdag tegen Liverpool door een vleeswonde aan de voet. Dat vertelde Pep Guardiola op zijn persconferentie naar aanloop van de wedstrijd: “Ze hebben hem moeten naaien. Hij heeft draadjes.” De Rode Duivel vroeg om een wissel in het Champions League-duel van woensdagavond tegen Atlético. In de 65ste minuut ging ‘KDB’ bij een 0-0-stand naar de kant. 

9 reacties

 • Roy Kien

  6 maanden geleden
  Piet Janssen, niet alles geloven wat Kristof Terreur schrijft en objectief naar KdB kijken aub. Met voorsprong de allerbeste die we ooit gehad hebben, koester deze momenten.
 • ronald de weze

  6 maanden geleden
  Moeten we nu medelijden hebben omdat ze veel moeten voetballen. Daar kan toch een mouw aangepast worden deze zijn toch medisch goed begeleid. Zouden eens elke dag moeten gaan werken voor een fractie van het loon dat deze krijgen . En maar klagen en als je dit niet kan dan moeten ze maar gaan werken vb als bouwvakker of wegenbouwer .
 • Patrick Tielemans

  6 maanden geleden
  KDB onzichtbaar? Voor de kijker misschien. Voor zijn coach onmisbaar. KDB is een speler die nauwkeurig uitvoert wat zijn coach hem oplegt. En als het niet hoeft, dan speelt hij lager en breder. Modric moest er wel uitkomen anders lagen ze er uit. Natuurlijk is Modric wel een rastalent.
 • Jelle De Feyter

  6 maanden geleden
  Ik zag inderdaad een heel vermoeide City. Wat wil als je om de 3 dagen een topper moet spelen. Atletico- liverpool- atletico Telkens met zijn beste elftal. Tegen Liverpool moest gelijk of gewonnen worden voor de titelstrijd
 • Marc Debray

  6 maanden geleden
  De Bruyne te statisch Piet Janssen,? Zelf bij mindere glansprestatie is er niemand die zo beweeglijk is, met risocovolle meestal nauwkeurige passes strooit en zichzelf steeds vrijloopt en uitnodigt tot snelle een twees die nog te weinig door zijn aanvallers gebruikt worden!
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.