Kevin De Bruyne hoogst onzeker voor FA Cup-duel tegen Liverpool: “Ze hebben hem moeten naaien”

Champions LeagueKevin De Bruyne is hoogst onzeker voor het FA Cup-duel van zaterdag tegen Liverpool door een vleeswonde aan de voet. Dat vertelde Pep Guardiola op zijn persconferentie naar aanloop van de wedstrijd: “Ze hebben hem moeten naaien. Hij heeft draadjes.” De Rode Duivel vroeg om een wissel in het Champions League-duel van woensdagavond tegen Atlético. In de 65ste minuut ging ‘KDB’ bij een 0-0-stand naar de kant. 

9 reacties

 • Roy Kien

  4 maanden geleden
  Piet Janssen, niet alles geloven wat Kristof Terreur schrijft en objectief naar KdB kijken aub. Met voorsprong de allerbeste die we ooit gehad hebben, koester deze momenten.
 • ronald de weze

  4 maanden geleden
  Moeten we nu medelijden hebben omdat ze veel moeten voetballen. Daar kan toch een mouw aangepast worden deze zijn toch medisch goed begeleid. Zouden eens elke dag moeten gaan werken voor een fractie van het loon dat deze krijgen . En maar klagen en als je dit niet kan dan moeten ze maar gaan werken vb als bouwvakker of wegenbouwer .
 • Patrick Tielemans

  4 maanden geleden
  KDB onzichtbaar? Voor de kijker misschien. Voor zijn coach onmisbaar. KDB is een speler die nauwkeurig uitvoert wat zijn coach hem oplegt. En als het niet hoeft, dan speelt hij lager en breder. Modric moest er wel uitkomen anders lagen ze er uit. Natuurlijk is Modric wel een rastalent.
 • Jelle De Feyter

  4 maanden geleden
  Ik zag inderdaad een heel vermoeide City. Wat wil als je om de 3 dagen een topper moet spelen. Atletico- liverpool- atletico Telkens met zijn beste elftal. Tegen Liverpool moest gelijk of gewonnen worden voor de titelstrijd
 • Marc Debray

  4 maanden geleden
  De Bruyne te statisch Piet Janssen,? Zelf bij mindere glansprestatie is er niemand die zo beweeglijk is, met risocovolle meestal nauwkeurige passes strooit en zichzelf steeds vrijloopt en uitnodigt tot snelle een twees die nog te weinig door zijn aanvallers gebruikt worden!
 1. Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens appartement behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte
  Play
  Serie A
  62

  Het Palazzo Don’Anna, waar Dries Mertens apparte­ment behoudt en waar Italiaanse koningin haar minnaars in de zee dumpte

  “Ik weet dat er twee wegen zijn, waarvan eentje een afscheid is”, zei Dries Mertens (35) eind januari in ‘Il Corriere dello Sport’. “En ik weet dat iedereen in huize Mertens dan in tranen zal uitbarsten.” En of het vertrek enkele maanden later emotioneel is. Maar voor de Rode Duivel is het “geen vaarwel, wel een tot ziens”. Zo behoudt hij zijn appartement in het prachtige en beruchte Palazzo Donn’Anna om altijd de mogelijkheid te hebben naar Napels te kunnen terugkeren. Zelfs nu Istanboel zijn nieuwe thuis wordt.