Volledig scherm
© Photo News

Kevin De Bruyne genomineerd voor FIFA Speler van het Jaar, Courtois maakt kans bij doelmannen

VoetbalKevin De Bruyne en Thibaut Courtois zijn door een panel van experts genomineerd voor The Best FIFA Awards. De Bruyne maakt kans op de prijs van Speler van het Jaar, Courtois mag dan weer hopen op de prijs van Doelman van het Jaar. De winnaars worden op 17 december bekendgemaakt.

1 reactie

 • Jean-Claude Dominguez

  2 maanden geleden
  De Bruyne is al een aantal jaar met voorsprong beste middenvelder ter wereld maar hij zal weer niet winnen omdat zijn ploeg niks heeft gewonnen. Moest hij bij Bayern spelen won hij. Ik gok nu op Lewandowski :doelpuntenmachine en met Bayern alles gewonnen. De keuze zou niet meer dan logisch zijn.
 1. POLL. Wat denkt u? Is dit Club Brugge écht het beste van de laatste 10 jaar?
  Club Brugge

  POLL. Wat denkt u? Is dit Club Brugge écht het beste van de laatste 10 jaar?

  “Dít is het beste Club van de laatste tien jaar. Nooit was het talent zó talrijk”, oppert onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. Ben jij het daarmee eens? Kan Philippe Clement inderdaad de beste basiself van het voorbije decennium opstellen, of vind jij dat er de voorbije tien jaar toch nog een sterker elftal op de mat kon worden gebracht? Geef jouw mening onderaan in onze poll. Ter opfrissing vind je hieronder alle basiselftallen van de voorbije tien jaar. Een duo Bacca-Refaelov, of toch liever Dost-Lang?
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"
  Play

  Chris Froome (35) gelooft nog in vijfde Tourzege: "Ik voel me nog jong"

 2. Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantaine
  Play
  Australian Open

  Zo beleeft Kimmer Coppejans, die “geen uitstel verwacht voor Australian Open”, de quarantai­ne

  18 januari