Kaveh Rezaei bij Club Brugge.
Volledig scherm
Kaveh Rezaei bij Club Brugge. © Photo News

Kaveh Rezaei, ex-Club Brugge, in gevangenis voor kritiek op Iraanse regime

VoetbalKaveh Rezaei, ex-spits van Charleroi, Club Brugge en OHL, is in Iran gearresteerd voor kritiek tegen het regime. Dat meldt mensenrechtenorganisatie Hengaw en wordt bevestigd door de familie.

4 reacties

 • Yves Kempeneers

  2 maanden geleden
  Het volk heeft wel dit regime geïnstalleerd, niet dat ik het goed praat . Hopelijk krijgen deze mensen hun vrijheid terug.
 • Luc Verbeek

  2 maanden geleden
  Chapau voor zijn keuze om zijn standpunt te durven uiten . Het risico van vervolging heeft hij erbij genomen , top ! Hopelijk verdwijnt dat verachterlijk regime en krijgen vrouwen hun rijheden terug . Veel sterkte Kaveh ! 👍
 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  De brave Kaveh was blijkbaar "vergeten" dat hem terug in eigen land was. Los van het onmenselijk, extremistisch geestelijk regime; dat de eigen bevolking al 50 jaar moet ondergaan, was dit niet de slimste zet. Laat ons alleszins hopen dat deze nachtmerrie, voor hem, nt te lang duurt !
 • bennoni de buck

  2 maanden geleden
  Ik snap het soms niet. Ze hebben kans om in vrijheid te leven en toch keren ze terug. Voor de familie, begrijp dat wel maar ze zouden beter moeten weten. Idem voor die dokter.
 1. Didier Deschamps woedend op ‘kettingspeler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”
  6

  Didier Deschamps woedend op ‘ketting­spe­ler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”

  Voor Frankrijk liep alles meer dan gesmeerd tegen Polen. 3-1 na twee geweldige goals en een assist van Mbappé, goed voor een plaats in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Engeland. Maar toch was bondscoach Deschamps kwaad op één speler. Jules Koundé kreeg een uitbrander na de match omdat hij zowaar niet één maar twee gouden halskettingen droeg tijdens de match.