Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Kapitein Alderweireld wil van geen uitschakeling weten: “De Champions League op een dag naar Antwerpen brengen: da’s mijn droom”

Conference League“Sinds ik bij Antwerp tekende, ben ik nog geen enkele keer in ’t stad geweest.” Ook in ‘zijn’ Antwerpen blijft Toby Alderweireld (33) een razend ambitieuze voetballer die volop blijft leven voor zijn vak. Wijst de Antwerpse kapitein straks de weg tegen Basaksehir?

12 reacties

 • Frank Cube

  1 maand geleden
  In voetbal kan alles.
 • piet de boer

  1 maand geleden
  Hakken over de slootin de voorronde conference league, dat zegt alles
 • Ghislain Fourrier

  1 maand geleden
  Dromen mag, is niet verboden.
 • Jan Wybo

  1 maand geleden
  Eerst nog voorrondes winnen,en dan praten
 • dirk van tielen

  1 maand geleden
  Respect voor deze nuchtere, pretentieloze voetballer. Hier kunnen er nog veel (minder getalenteerde show-bollekes) wat van leren.
 1. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”
 2. Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”
  Play
  Rode Duivels
  28

  Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”

  De plek in de Final Four is zo goed als zeker voor Oranje, maar een prestigeslag wordt het zondag in Amsterdam sowieso. De pijnlijke 1-4 in juni in het achterhoofd, is België uit op eerherstel. Maar wie heeft de beste ploeg en wie de beste bondscoach? Een vraag die VTM-analisten Jan Mulder en Marc Degryse gisteravond in de studio voorgeschoteld kregen.
 1. “Hoe breek ik een knieschijf”: schokkende zoekgeschiedenis van Diallo, één dag voor gewapende aanval op PSG-concurrente, lekt uit
  Play
  Voetbal
  2

  “Hoe breek ik een knieschijf”: schokkende zoekge­schie­de­nis van Diallo, één dag voor gewapende aanval op PS­G-concurren­te, lekt uit

  Uit berichten via WhatsApp en haar zoekgeschiedenis blijkt hoe groot de haat was van gewezen PSG-speelster Aminato Diallo (26) naar haar ploegmaats toe en in het bijzonder Kheira Hamraoui (31), haar concurrente op het middenveld bij PSG en de Franse nationale ploeg. Dat blijkt uit onthullingen uit het politieonderzoek naar de opzienbarende mishandeling die Hamraoui vorig jaar onderging. De voetbalster werd uit haar auto gesleurd en toegetakeld door twee gemaskerde mannen. Diallo is na een tien maanden durend onderzoek inmiddels voor de tweede keer gearresteerd. Ze schreeuwt nog altijd haar onschuld uit.