AFP
Volledig scherm
© AFP

José Mourinho en AS Roma door het lint: woedende Romeinen krijgen vier (!) rode kaarten in oefenduel

Buitenlands voetbalVier rode kaarten in één wedstrijd. Dat lijken eerder statistieken voor een zinderende derby tussen twee aartsrivalen, maar deze keer zijn het ‘gewoon’ statistieken van een vriendschappelijk duel tussen Real Betis en AS Roma. Kersvers trainer José Mourinho kreeg een rode kaart en ook Lorenzo Pellegrini, Rick Karsdorp en Gianluca Mancini haalden het einde van de wedstrijd niet bij AS Roma.

2 reacties

 • Ronald De Smet

  3 maanden geleden
  Al dit kabaal omdat de doelpuntenmaker er de scheidrechter niet op wijst dat er wel degelijk handspel was. Waar is de Fair Play, en dit dan nog in een wedstrijd zonder inzet. Hier zou de trainer van de scorende partij moeten tussen komen en zijn eigen onsportieve speler vervangen.
 • Luc Deville

  3 maanden geleden
  Was (misschien) ooit een goede trainer, nu is het iemand die enkel geïnteresseerd is in zichzelf en geld.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?