Jordi Cruijff op archiefbeeld
Volledig scherm
Jordi Cruijff op archiefbeeld © Photonews

Jordi Cruijff keert terug bij FC Barcelona

Buitenlands voetbalJordi Cruijff keert na 25 jaar terug bij FC Barcelona. De Catalaanse club laat weten dat de Nederlander een strategische rol krijgt binnen de nieuwe organisatiestructuur. Wat zijn exacte taakomschrijving wordt, is nog niet bekend. Hij begint in augustus aan zijn nieuwe job.

4 reacties

 • Jean Petermans

  3 weken geleden
  Zoals ik gisteren al zei, Laporta voorzitter betekent resoluut de Cruyff lijn met Koeman en nu dus ook Cruyff junior. Al dat gezever van voorheen - al dan niet Koeman - was eigenlijk enkel de Spaanse pers die fantaseerde en de anderen die daar gretig op ingingen.
 • Freddy Baudewijns

  3 weken geleden
  Peter, die draait nog altijd mee door de gecreëerde flow van papa ! Heeft toch nooit een internationaal niveau gehaald of ben ik mis ? Moet toegeven, goed gemanaged !
 • Peter Berg

  3 weken geleden
  Die speelde bij Barca door papa. Had bijlage geen talent genoeg om in dergelijke club te spelen.
 • luc matton

  3 weken geleden
  Vriendjes onder mekaar
 1. Marc Degryse ziet Engeland opnieuw niet overtuigen: “Veel potentieel, maar het komt er niet uit”
  PREMIUM
  EK voetbal
  2

  Marc Degryse ziet Engeland opnieuw niet overtuigen: “Veel potentieel, maar het komt er niet uit”

  Engeland heeft zich gisterenavond dankzij een krappe zege tegen Tsjechië verzekerd van groepswinst in poule D. En daar is meteen ook alles mee gezegd, want opnieuw wisten de Engelsen - vooraf toch bij de favorieten gerekend - geen indruk te maken op dit EK. Dat zag ook onze huisanalist Marc Degryse. “Engeland speelde ‘boring’ voetbal. Als je Sancho en Rashford kunt brengen, dan verwacht ik daar toch meer van.”
 2. Duivels tegen Portugal van Ronaldo in achtste finale, daarna wachten Italië en mogelijk Frankrijk of Spanje
  Rode Duivels
  299

  Duivels tegen Portugal van Ronaldo in achtste finale, daarna wachten Italië en mogelijk Frankrijk of Spanje

  Duitsland heeft de scheve situatie tegen Hongarije deels rechtgetrokken: 2-2. Waardoor het België - Portugal wordt in de achtste finale zondag in Sevilla. De Rode Duivels zullen dus ‘giant killer’ moeten zijn, willen ze Europees kampioen worden. Door de nederlaag van Polen tegen Zweden en de vernedering van Slovakije door Spanje, leverde groep E geen beste derde af. Gevolg: België neemt het zondag op tegen de derde uit de ‘groep des doods’: het Portugal van huidig EK-topschutter Cristiano Ronaldo.