Jordan Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordan Lukaku. © Photo News

Jordan Lukaku op weg naar rode lantaarn in Serie B: nieuwe start of het begin van het einde?

VoetbalHoe laag kan je vallen? L.R. Vicenza Virtus, rode lantaarn in de Serie B, wordt normaal gezien de nieuwe bestemming van Jordan Lukaku (27). Het degradatiemoeras van de Italiaanse tweede klasse: wordt het een reddingsboei of het begin van het einde voor de carrière van de jongste der Lukaku-broers?

16 reacties

 • jozef van riel

  5 maanden geleden
  Mensen die Jordan verwijten dat hij gebruik maakt van zijn achternaam hebben dan wel gedeeltelijk gelijk, dit is van alle tijden hoor. Waarom zou Jordi Cruijff ooit bij Barcelona hebben mogen spelen? Toch niet om zijn voetbalkwaliteiten!!
 • Eddy verhaeven

  5 maanden geleden
  Mag hij daar wel nog met de wagen rijden ?
 • Marcel Caers

  5 maanden geleden
  Het is hier ook weer eens duidelijk ze geven die kindjes allemaal te veel geld en dan krijg je dit
 • James Williams

  5 maanden geleden
  Is er ooit een begin geweest dan ? Die kan nergens mee op het hoogste niveau. In België misschien in 3de provinciale, nog net.
 • Rudi Steuns

  5 maanden geleden
  Nooit begrepen dat hij ooit in 1ste klasse geraakt is
 1. IN BEELD. Ibrahimovic triomfeert met ‘Scudetto’, juichende Alexis Saelemaekers: Zo vierde AC Milan eerste titel in elf jaar in Milaan
  Serie A

  IN BEELD. Ibrahimo­vic triomfeert met ‘Scudetto’, juichende Alexis Saelemae­kers: Zo vierde AC Milan eerste titel in elf jaar in Milaan

  Niet alleen in Brugge en Manchester was er een titelfeest gepland. Ook in Milaan ging het dak eraf. Na elf jaar pakte AC Milan zijn negentiende Scudetto in de clubgeschiedenis. Saelemaekers en zijn ploegmaats reden gisteren in twee open bussen door Milaan dat helemaal rood en zwart kleurde en hielden halt op de Plaza Duomo. Boegbeeld Zlatan Ibrahimovic en Olivier Giroud bouwden een feestje. Ook ex-voorzitter van AC Milan, Silvio Berlusconi, vierde mee met de Rossoneri. Bekijk hieronder de beste beelden.