PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Johan Boskamp over zaak-Derksen: “Die kaars en die vrouw zijn nooit geweest. Johan heeft dat verhaal uit zijn duim gezogen”

VoetbalJohan Boskamp krabbelt langzaam overeind. In november vorig jaar stapte zijn kleinzoon van 19 uit het leven. Hugo Camps zocht de geliefde voetbalanalist op voor een eerlijke en uitgebreide babbel. Over die tweede grote schok uit zijn leven, de zaak rond Johan Derksen, Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Anderlecht. “Wat er met die club gebeurd is, is ten hemel schreiend.” 

26 reacties

 • Jacky Denayer

  1 maand geleden
  Enkele keren met hem aan tafel gezeten een Topgozer !
 • Senne Vadegu

  1 maand geleden
  Verdient die ouwe beer niet. Hopelijk helen zijn mentale wondes spoedig !
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  Topkerel, hart op de juiste plaats, durft te zeggen hoe het zit. Veel sterkte Johan !
 • Paul zevers

  1 maand geleden
  De trainer die mij van Anderlecht deed houden, Jan neem jouw tijd en krabbel terug recht wanneer jij dat wilt. De mensen houden van jou!
 • oscar zwart

  1 maand geleden
  Een mens uit 1stuk,ook de laatste trainer die bij Anderlecht iets achter heeft gelaten.het ga hem goed
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.