De winnende ploeg van speeldag 12.
Volledig scherm
De winnende ploeg van speeldag 12. © RV

Jean-Pierre Goubert wint twaalfde speeldag Gouden Elf met 54 punten

Gouden elfJean-Pierre Goubert is onze winnaar van speeldag 12. Proficiat, Jean-Pierre wint een LG Smart TV! Check hieronder zijn winnend team -met Mirallas en Dewaest als slokoppen- en de overige prijswinnaars.

0 reacties

 1. Marc Degryse ziet Engeland opnieuw niet overtuigen: “Veel potentieel, maar het komt er niet uit”
  PREMIUM
  EK voetbal
  2

  Marc Degryse ziet Engeland opnieuw niet overtuigen: “Veel potentieel, maar het komt er niet uit”

  Engeland heeft zich gisterenavond dankzij een krappe zege tegen Tsjechië verzekerd van groepswinst in poule D. En daar is meteen ook alles mee gezegd, want opnieuw wisten de Engelsen - vooraf toch bij de favorieten gerekend - geen indruk te maken op dit EK. Dat zag ook onze huisanalist Marc Degryse. “Engeland speelde ‘boring’ voetbal. Als je Sancho en Rashford kunt brengen, dan verwacht ik daar toch meer van.”
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 3. Alderweireld en Carrasco, in wie een tikje Portugal schuilt, vrezen niet: “Tonen dat andere landen terecht schrik van ons hebben”
  Rode Duivels
  5

  Alderwei­reld en Carrasco, in wie een tikje Portugal schuilt, vrezen niet: “Tonen dat andere landen terecht schrik van ons hebben”

  Evengoed had hij aan de andere kant kunnen staan. Portugal wilde Yannick Carrasco (27), jongen met Portugese roots, destijds binnenhalen. “Maar ik ben Belg, met zuiders temperament.” Wat hij nog zei: “Om een toernooi te kunnen winnen, moet je grote ploegen aan de kant kunnen zetten.” Het zal ook nodig zijn, met onder meer Portugal, Italië en Frankrijk in dezelfde tabelhelft als de Rode Duivels op dit EK. “Hopen op Hongarije had niet de juiste mentaliteit geweest”, beaamt Toby Alderweireld.