Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Jarenlang geen probleem, nu plots wel: waarom willen stervoetballers opeens FIFA-game tackelen?

VoetbalZlatan Ibrahimovic, 39-jarige rot in het voetbalvak, begrijpt het niet. Waarom mag de maker van de populaire game FIFA 21 zijn naam en gezicht gebruiken? En vooral: waarom wordt Zlatan er niet voor betaald? Want dat er veel geld te verdienen valt met een naam en een gezicht in FIFA 21 bewees David Beckham al.

8 reacties

 • Sobek Wessels

  1 maand geleden
  Zlatan moet niet zeuren zonder Reklame en deze game is ook een soort van Reklame voor deze voetballers en hun clubs zouden ze zulke Fortuinen niet krijgen en zouden er Geen portret rechten nodig zijn ?! Dat Zlaten eens evenveel Belastingen begint te betalen op zijn enorme Lonen net zoals een gewone arbeider zou moeten betalen zo'n 57% in Plaats van 15% voor voetballers , alé hier in België toch ?! Moeten gewone mensen nu ook gaan zeuren dat ze bestolen worden door deze Voetballers ? 
 • Nando Garcia Fernandez

  2 maanden geleden
  Voor al die tegen zijn, kan ik begrijpen maar als ze jouw gezicht gebruiken wil je er ook gekd voor en dat is o⁸ok begrijpelijk. Privacy weet je is voor iedereen
 • Calvin de Vet

  2 maanden geleden
  Sluit dat spel af dan is iedereen blij ;)
 • Stefaan Vanwijnsberghe

  2 maanden geleden
  Het gaat hier alleen over geld. ZE hebben moeten inleveren wegens Covis 19, maar hebben een train de vie, zo groot, dat ze geld nodig hebben om te (over)leven. Meer dan dat is het niet. Stop gewoon met dat game te spelen en de geldkraan gaat verplicht dicht.
 • sjaak vanslembrouck

  2 maanden geleden
  waarom het ze nu opeens wel kan schelen ? Duidelijk toch, de sport krijgt door corona links en rechts klappen. e-sports daarintegen doet het enorm goed, het is een mijarden industrie die binnenkort de gewone sport zal voorbijsteken qua kijkers en opbrengst, het is mogelijk al zo als je het succes van Leage og legends enzo bekijkt. 
 1. Football Talk. Belgische keeper Swolfs (23) stopt met voetballen - Vertonghen speelt met Benfica gelijk in topper bij Porto
  Football talk

  Football Talk. Belgische keeper Swolfs (23) stopt met voetballen - Vertonghen speelt met Benfica gelijk in topper bij Porto

  Anthony Swolfs (23) pakte gisteren nog een clean sheet met de Nederlandse tweedeklasser Dordrecht tegen FC Volendam, maar vandaag hangt hij de voetbalschoenen aan de haak. De doelman gaat voor een carrière als financieel adviseur. “Ik heb samen met een vennoot een eigen onderneming waarbij ik mensen help om te investeren op de financiële markt”, zegt hij aan onze collega’s van het Algemeen Dagblad. “Die zakelijke werkzaamheden kan ik niet langer combineren met mijn voetballoopbaan. Het moment van afscheid nemen is misschien vreemd en de winterstop was misschien een logischer moment geweest. Maar ik heb FC Dordrecht de tijd gegeven om een opvolger te vinden. Dat heeft even geduurd.”
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!