Jadon Sancho met z'n nieuwe coach, Ole Gunnar Solskjaer.
Volledig scherm
Jadon Sancho met z'n nieuwe coach, Ole Gunnar Solskjaer. © Manchester United

Jadon Sancho officieel speler van Man United: "Droom die uitkomt”

VoetbalManchester United heeft vrijdag de transfer van Jadon Sancho bevestigd. Hij maakt de overstap van Borussia Dortmund en ondertekende een contract voor vijf seizoenen, met optie op een bijkomend jaar. Met de transfer zou zo’n 85 miljoen euro gemoeid zijn, een bedrag dat met bonussen nog kan oplopen tot 95 miljoen euro.

0 reacties

 1. En of hij genoot: Evenepoel ontpopt zich tijdens huldiging tot volksmenner en slaat babbeltje met Merckx en Van Himst
  Anderlecht
  1

  En of hij genoot: Evenepoel ontpopt zich tijdens huldiging tot volksmen­ner en slaat babbeltje met Merckx en Van Himst

  Voor de aftrap van Anderlecht-West Ham werd Remco Evenepoel gehuldigd in het Lotto Park. De Vuelta-winnaar en wereldkampioen was in het verleden voetballer bij de jeugd van RSCA en volgt de club nog steeds op de voet. Evenepoel, met paars-witte sjaal, deelde handtekeningen uit, kreeg een truitje met het rugnummer 15 en een staande ovatie van het publiek. Nadien zette hij - zichtbaar genietend - vanuit de spionkop de kreet ‘Come On You Mauves’ in. Evenepoel sloeg in de eretribune een babbeltje met Paul Van Himst en Eddy Merckx.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.