Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Italië wil absoluut winnen van Rode Duivels: “Interesseert ons niet hoe Courtois over deze match denkt”

Nations LeagueNa afloop van de nederlaag tegen de Fransen liet Thibaut Courtois duidelijk verstaan geen zin te hebben in het duel tegen Italië om de derde plaats in de Nations League. “Ik weet zelfs niet waarom we deze wedstrijd spelen”, zei de Rode Duivel donderdag, wellicht grotendeels door de ontgoocheling. De Italianen denken er anders over en willen koste wat kost een tweede nederlaag op rij voor eigen publiek vermijden. 

48 reacties

 • Jean Vangronsvelt

  10 maanden geleden
  Als Italië de reserven opzetten winnen ze nog. Zelfs Genk is beter.
 • rudi swinnen

  10 maanden geleden
  Martinez , zet er nog een paar Tielemansen bij en het wordt minstens een forfait score . Voor Italie wel te verstaan .
 • Tobias Bouten

  10 maanden geleden
  Het interesseert hun niet, dat gebrek aan trots is de reden dat we nooit de hoofdprijs pakken.
 • Jurgen Haagen

  10 maanden geleden
  Dat zullen ze ook .. motivatie Belgen is 0
 • nadine van hee

  10 maanden geleden
  Ze staan niet meer met hun beide voeten op de grond, worden overbetaald en denken dat ze alles zijn. Betaal wat minder, want pronken met grote wagens dat dient tot niets.
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”

  KV Kortrijk wist vooraf dat het lastig ging worden tegen een stug Sint-Truiden. De Truienaars verloren in de competitie niet meer sinds 28 januari. In het Guldensporenstadion breidden ze hun ongeslagen reeks verder uit. Bij de West-Vlamingen stond - ondanks een nakende transfer - Faïz Selemani aan de aftrap. De Comorees speelde een degelijke partij.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Anderlecht en Union vinden akkoord over Mazzu én het stadion: eventuele play-off-thuismatch tegen PSV of Monaco in Lotto Park
  Champions League
  6

  Anderlecht en Union vinden akkoord over Mazzu én het stadion: eventuele play-off-thuismatch tegen PSV of Monaco in Lotto Park

  Change of plans. Union zal (mits kwalificatie straks tegen Rangers) zijn play-off-match van de Champions League afwerken in het Lotto Park van Anderlecht, en dus toch niet in Leuven. De reden? OHL speelt zondag nog tegen Club Brugge, en dat is voor de UEFA te kort dag. De Brusselse clubs kwamen tegelijk na lang aanslepen ook tot een akkoord over de overgang van Felice Mazzu naar RSCA.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.