Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ironisch: daags na hands Mignolet wordt regel aangepast waardoor goal van Club mogelijk wél zou geteld hebben

VoetbalIronisch, toch? Daags na het tumult rond het handspel van Simon Mignolet, heeft het International Football Association Board (IFAB) een aanpassing doorgevoerd in zijn regels rond handspel. Scheidsrechters hoeven komend seizoen niet meer te fluiten als onbewust hands indirect een doelpunt of kans oplevert.

31 reacties

 • Emanuel de Landheer

  1 maand geleden
  René, voor u een mening geeft wil je dan eerst eens de regels leren aub? Onvrijwillig de bal tegen de hand is GEEN hands! Enkel wanneer de speler in kwestie zelf het doelpunt moest maken dan zou het hands geweest zijn wat hier niet het geval is! En Wilfried uw theorie klopt perfect, ze moeten Europees halen of hun bestaan houdt op en zijt maar gerust dat de helpende hand van de arbitrage of Var wel zal helpen, want eigenlijk zou die ploeg niet mogen spelen van al die schulden!
 • GILLES VAN HECKE

  1 maand geleden
  Ok Wilfried, we geloven u.
 • René Mattyns

  1 maand geleden
  Mignolet met handen boven het hoofd na de sprong, met handspel als gevolg is handspel.Hij was aan 't keepen
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Ik heb het reeds meermaals gezegd, alles word geregeld dat Anderlecht kan doorgaan . Ik zou er niet verbaasd voor zijn als ze kampioen worden ook. Ik zou echt niet verbaasd zijn. De laatste 50 jaar werd er niks anders gedaan voor Anderlecht .
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Een nieuwe regel die nog meer interpreteerbaar is en de conformiteit van de scheidsrechters nog minder ten goede komt. De ene fluit wel, de andere niet. Altijd ambras.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  19 april
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  19 april