Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
3
EINDE
0
Paide Linnameeskond PAI
 • 62' Goal Fábio Silva
 • 71' 75' Goal Michael Murillo

Invaller Fabio Silva breekt return tegen Paide open met goal en assist, RSCA in laatste Conference League-voorronde tegen Young Boys

Conference LeagueFluitconcerten maakten plaats voor applaus. Anderlecht speelde een uur lang ondermaats tegen Paide, maar won uiteindelijk nog ruim dankzij - alweer - Fábio Silva. Nu al de chouchou van het Park.  “Het ontbrak ons een beetje aan alles: positiespel, intensiteit, relance...”, analyseerde Felice Mazzu het zwakke begin van zijn ploeg.

11 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  De 1ste helft was weinig soeps omdat de meest creatieve spelers rust kregen. Het is duidelijk dat Olsen, Trebel en Raman niet de smaakmakers zijn, wat Kompany dus volledig gelijk geeft. Esposito krijgt het voordeel van de twijfel. Hij liet mooie dingen zien, maar zijn torinstinct en afwerking moeten nog beter uiteraard. Eens meer creativiteit in de ploeg met Refaelov, Stroeykens en vooral Silva draaide de ploeg op toerental. Conclusie: de punten voor België zijn binnen, net als met Antwerpen.
 • Leo Conner

  2 maanden geleden
  Tegen young boys liggen ze er gegarandeerd uit.
 • Jacques Hillaert

  2 maanden geleden
  Goede spits, zullen daar nog veel plezier aan beleven
 • christophe laporte

  2 maanden geleden
  Portugese doelpuntenmachine? 4 stuks de vorige 2 seizoenen samen. Wat een machine...
 • michel Schoolmeesters

  2 maanden geleden
  Het komt goed met onze ploeg ! 👍
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Mazzu ziet geen reden tot paniek: “We kunnen hier samen uit geraken” - Van Crombrugge: “Waar we nu staan, is onze plaats”
  Play
  RSC Anderlecht
  45

  Mazzu ziet geen reden tot paniek: “We kunnen hier samen uit geraken” - Van Crombrugge: “Waar we nu staan, is onze plaats”

  Crisis met grote C in het Lotto Park. Anderlecht en Felice Mazzu blijven achter met een ontluisterende 13 op 30, een dikke buis. Maar zó slecht vond Mazzu het allemaal niet. “We speelden beter dan tegen KV Kortrijk. Toen scoorden we vier keer, vandaag werkten we slecht af. Zo simpel is het.” Hendrik Van Crombrugge was harder in de analyse, al vond ook hij dat Anderlecht “goed gespeeld" had.