Dante Vanzeir en zus Luna trokken eerder al op bezoek naar New York
Volledig scherm
PREMIUM
Dante Vanzeir en zus Luna trokken eerder al op bezoek naar New York © Photonews/Instagram

INTERVIEW. Dante Vanzeir (24) praat voor het eerst over zijn transfer naar New York en missen titelstrijd met Union: “Ik zet veel op het spel”

Dé transfer deze winter komt van Dante Vanzeir: van de top in België naar New York RB in Amerika. De aanvaller verklaart voor het eerst zijn opvallende keuze en blikt terug op de mooiste jaren in zijn carrière bij Union: “In België is Union nu de beste springplank.”

4 reacties

 • BRUNO FOLLEBOUT

  2 maanden geleden
  Veel succes Dante. Ik zou net hetzelfde doen.
 • linda van landeghem

  2 maanden geleden
  Groot gelijk. Wat een mooi avontuur. Once of a life time...je hobby uitoefenen in Amerika. Das nog iets anders dan blijven hangen in de JPL waar je alles al gezien hebt.
 • F Gillis

  2 maanden geleden
  De sympathiekste speler ,geen blaaskaak ,altijd vriendelijk. Spijtig dat hij zijn eigen ondergang heeft getekend,veel zullen we van hem niet meer horen. Mag het je vooral goed gaan Dante.
 • luc holvoet

  2 maanden geleden
  Op zo een leeftijd Gaan wegkwijnen in amerika. Maar ja, voor geld danst de beer zeker. Toch veel succes dante.
 1. EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstellend”
  11

  EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstel­lend”

  Door de interlandpauze bij de Rode Duivels is Charles De Ketelaere (22) even weg uit Milaan, waar hij een moeilijk seizoen beleeft. In een exclusief gesprek met HLN en VTM praat ‘CDK’ over de lastige periode die hij doormaakt. Twijfelen aan zichzelf doet hij niet, maar... “Of die nul weegt? Tuurlijk wel. Daar ga ik niet over liegen.” Verder heeft de middenvelder het over de steun van ploegmaats, de teneur in de (Italiaanse) media en zijn rol in de EK-kwalificatiecampagne. “Als ik bij AC Milan een belangrijke speler word, zal ik ook als international een belangrijke speler worden.”