Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Nicolò Barella 31'
 • Ivan Perišic 52'

Inter wint zonder al te veel problemen bij Fiorentina en staat (voorlopig) eerste

VoetbalInter staat voorlopig op kop van de Serie A. De Nerazzuri wonnen met 0-2 op het veld van Fiorentina en wippen zo over stadsrivaal Milan, dat zondag in actie komt. Romelu Lukaku kwam niet tot scoren en ging in de slotfase naar de kant.

2 reacties

 • koenraad decapmaker

  7 maanden geleden
  Oeps Weeral vergeten dat Bayern speelde vanavond? Oh ja ze hebben weeral gewonnen. Beetje respect graag voor de Europese kampioen
 • Dalila Bouchalaa

  7 maanden geleden
  Wat begint op te vallen is dat het duo LuLa niet meer werkt zoals het dat vorig jaar deed. Lukaku is nog steeds zijn altruïstische zelf, en speelt nog voor Lautaro, maar hoe vaak Lautaro de voorbije maanden perfect kon afleggen op Lukaku en het níet deed, daar zou ik in de plaats van Conte toch stilaan vragen over beginnen stellen. De combinatie van Lukaku met Sanchez is tegenwoordig productiever dan die met Lautaro, die meer bezig lijkt met zijn marktwaarde dan met de belangen van zijn club.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.