Lukaku
Volledig scherm
PREMIUM
Lukaku © VTM

INTEGRAAL. “Ik zweer de waarheid te vertellen, met de hand op mijn hart”: dit is het interview dat Lukaku in de problemen bracht

VoetbalHi Italy, I am back.” Romelu Lukaku zwaait de deur van zijn appartement in Londen open voor Matteo Barzaghi van Sky Italia. Dit is een getrouwe weergave van het interview dat ‘Big Rom’ in grote problemen bracht. De context en niets anders dan de context. Zijn trainer, Thomas Tuchel, bekeek het maandag ook integraal voor hij een beslissing nam over een sanctie. Wat denkt u?

32 reacties

 • roger goddeeris

  6 maanden geleden
  Voor een mooie match voetbal heb je zeker geen lukaku nodig .Kan alleen hard rennen en staat stevig op zijn voeten en loopt desnoods iedereen omver is een egotripper.
 • Walter De Vuyst

  6 maanden geleden
  Het is vooral de media die welbewust door het delen van dit verhaal Lukaku in de problemen bracht . Maar daar rept HLN met geen woord over . Het zou hen nochtans sieren .
 • Frederik Lootens

  6 maanden geleden
  Lukaku goals moet je maken,daarvoor hebben de Engelsen en de Rus je miljoenen betaald. Stop met aanstotende interviews te geven en bewijs je op het veld.
 • Bert Van den heuvel

  6 maanden geleden
  Je voelt zo dat hier miserie van komt hoewel hij niks verkeerd heeft gezegd. Hij moet toch echt leren zijn ego een beetje in te tomen. Er zijn gewoon dingen je beter niet zegt. Het begint wat op Ronaldo te trekken. Alleen die zegt er nog bij hoe knap hij wel niet is.
 • wesley netnem

  6 maanden geleden
  Hoeveel % belastingen betaal Jij Romelu op je Inkomsten ?Een Heel Pak minder dan een modale arbeider of bediende !! En dan zijn die Enorme belachelijke Lonen in het Voetbal enkel Mogelijk Omdat deze Sport voor 100% onderhouden wordt door Subdidies en Belasting kortingen van de Overheid !! Maw deze Wannebe Sport mannen worden Rijk op Onze Rug . Maar wel gaan Voetballen op het WK 2022 in Qatar !! Hypocrieten . Kniel daar eens voor de 7000 doden om stadions te Bouwen !!?
 1. Beckham komt nog eens terug op veelbesproken rode kaart tegen Argentinië op WK van 1998: “Op en naast het veld begin van een moeilijke periode”
  Play
  Voetbal

  Beckham komt nog eens terug op veelbespro­ken rode kaart tegen Argentinië op WK van 1998: “Op en naast het veld begin van een moeilijke periode”

  Het was één van de dieptepunten in zijn carrière. Op het WK voetbal van 1998 pakte David Beckham rood in de achtste finale tegen Argentinië. Engeland verloor uiteindelijk de penaltyreeks en de grote ster werd de grote antiheld. Voor Beckham was dat de start van een zeer moeilijke periode, geeft hij vandaag toe. “Ik moest aan mezelf bewijzen dat ik nog op het hoogste niveau kon spelen", aldus Beckham, die ook onder meer lof heeft voor de fans van Manchester United (zie bovenstaande video).
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 3. “De ene deur gaat dicht, maar een andere gaat open”: krijgt Hazard een ‘nieuwe rol’ bij Real?
  LaLiga
  6

  “De ene deur gaat dicht, maar een andere gaat open”: krijgt Hazard een ‘nieuwe rol’ bij Real?

  Nieuw seizoen, nieuwe kansen voor Eden Hazard (31) bij Real Madrid. Volgens de Spaanse (en Madrileens gezinde) sportkrant AS wil de technische staf de Rode Duivel nog meer gaan inzetten als ‘valse 9' wanneer Karim Benzema, de echte 9 zeg maar, rust krijgt in een seizoen dat erg slopend belooft te worden. AS heeft het over een ‘nieuwe rol’, maar zo nieuw blijkt die rol niet te zijn.