EPA
Volledig scherm
© EPA

Inplanting van defibrillator kost Eriksen mogelijk toekomst bij Inter

Buitenlands voetbalDe toekomst van Christian Eriksen bij Inter Milaan zal na de inplanting van een ICD-defibrillator mogelijk gehypothekeerd zijn. In Italië is het immers verboden met een ICD-apparaat aan topsport te doen, zo bevestigde Lucio Mos, de voorzitter van de Italiaanse organisatie voor sportcardiologen.

5 reacties

 • Mark De vos

  1 maand geleden
  Ja duuuuuh en nu niet of wat?! Denk dat hij meer kans maakt nu hij een " veiligheid" kan krijgen.
 • Peter Deroost

  1 maand geleden
  Ik zou stoppen met gelijk welke topsport en aan mijn gezondheid en mijn leven denken.
 • Mike Sevenhant

  1 maand geleden
  Ik heb zelf een ingebouwde ICD na zelfde hartstilstand. Die zit daar voor altijd. Ook bij Eriksen hoor. Blijft voor de rest van je dagen. En gaat niet over een hartinfarct, maar hartstilstand. Tachycardie, ritmestoornissen tot en met.
 • Francis Smet

  1 maand geleden
  Mag tevreden zijn dat hij terug een (normaal) leven kan leiden. Had het geluk dat dit gebeurde tijdens een wedstrijd, waar ploegmaats en medische staf onmiddellijk hebben ingegrepen. Bij heel veel mensen dat dit voorvalt, komt de hulp te laat of is er geen hulp en sterven eenzaam. Ok voetbal was zijn werk, maar denk niet dat hij financieel in de problemen gaat komen. En hij heeft de kans op een tweede leven gekregen om iets anders te gaan doen waar hij ook voldoening in kan vinden.
 • sabine van der poorten

  1 maand geleden
  Hij mag blij zijn dat hij er nog is, als dat je enigste zorg is, weet dat het zijn inkomen is maar inkomens kan je vervangen...
 1. Kunnen ze weer boven zichzelf uitstijgen? De hamvragen en smaakmakers bij KV Oostende en Charleroi
  PREMIUM
  Belgisch voetbal

  Kunnen ze weer boven zichzelf uitstijgen? De hamvragen en smaakma­kers bij KV Oostende en Charleroi

  KV Oostende en Sporting Charleroi zijn twee subtoppers met een gezonde dosis ambitie. Allebei wisten ze de voorbije seizoenen al eens boven zichzelf uit te stijgen, al ging dat daarna vaak gepaard met een terugval. De Kustboys haalden met Kenny Rocha Santos een nieuwe spelverdeler, terwijl Charleroi zijn vertrouwen dan weer in de onervaren hoofdtrainer Edward Still plaatst. Zal dat voldoende blijken om opnieuw met de grote jongens mee te spelen?