Miguel Van Damme met een truitje van Thibaut Courtois.
Volledig scherm
Miguel Van Damme met een truitje van Thibaut Courtois. © Instagram Miguel Van Damme

IN BEELD. “Miguel Van Damme, het sterkste karakter op de Belgische velden”

VoetbalMiguel Van Damme is overleden na een jarenlange strijd tegen leukemie. De 28-jarige doelman van Cercle Brugge was voor de hele voetbalwereld een voorbeeld. Het leverde hem ooit felicitaties op van zijn idool, Iker Casillas. Een beeldverhaal van een doelman die ondanks alles nooit helemaal van de Belgische voetbalvelden verdween.

1 reactie

 • DANIEL DU FOUR

  1 jaar geleden
  Beste mama Kyana, het moge je inderdaad een troost wezen dat Miguel het papa worden nog kan meemaken. Maar de grootste troost zal je vinden bij je kindje, bij de vechtlust van Miguel, bij zijn en jouw familie en nauwe vrienden, maar ook bij allen die ook zijn en/of jouw lot met je heeben gedeeld of nog blijven delen. Boel je nooit alleen. Er zijn er nog, die dagelijks vechten, sols met een grotere, soms met een kleinere kracht, dan je lieve Miguel. Miguel zal zeker willen dat je gelukkig blijft.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.