Links: de Noorse profvoetballer Fredrik Gulbrandsen.
Rechts: een beeld van de vernielingen in Turkije.
Volledig scherm
Links: de Noorse profvoetballer Fredrik Gulbrandsen. Rechts: een beeld van de vernielingen in Turkije. © Instagram/AP

“Ik wist zeker dat ik zou sterven”: Noorse ex-international lag te slapen op 15de verdieping tijdens aardbeving in Turkije en doet surreëel verhaal

VoetbalDe Noor Fredrik Gulbrandsen, 30-jarige spits van de Turkse eersteklasser Adana Demirspor, heeft op Instagram zijn verhaal gedaan over de zware aardbeving in Turkije. Gulbrandsen lag op het moment van de aardbeving te slapen op de vijftiende verdieping van een appartementsgebouw. “Ik kan met geen woorden beschrijven hoe bang ik was.”

1 reactie

 • van leeuwen leroy

  1 maand geleden
  Sterkte aan alle getroffenen.
 1. Mitrovic gaat in moment van totale razernij op Old Trafford zwaar in op ref: 3 rode kaarten in 40 seconden
  FA Cup
  4

  Mitrovic gaat in moment van totale razernij op Old Trafford zwaar in op ref: 3 rode kaarten in 40 seconden

  The Good, the Bad and the Ugly: Aleksandar Mitrovic heeft zich op Old Trafford nog maar eens in al zijn gedaantes getoond op Old Trafford. De Servische ex-spits van Anderlecht wacht een lange schorsing nadat hij ref Kavanagh fysiek belaagde. In één en dezelfde voor Fulham fatale fase, slikte het drie rode kaarten en werd de comeback van Manchester United in de FA Cup ingezet. Van 0-1 naar 3-1. In de halve finales op Wembley neemt Man United het op tegen Brighton. Man City - Sheffield United is de andere partij.
 2. Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavoriet is, maar...”
  PREMIUM
  4

  Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavo­riet is, maar...”

  Europees voetbal kost punten in de competitie. Die stelling kan volgens onze analist Marc Degryse in de vuilbak nu Union, AA Gent en Anderlecht het tegendeel bewijzen. “Het omgekeerde kan even goed: dat een mooi resultaat in Europa je extra energie geeft in eigen land”, zegt hij. Ook de precaire situatie van Club Brugge en het positivisme van Rik De Mil komen aan bod in zijn analyse.