Degryse heeft het onder meer over de knotsgekke match in Anderlecht en de klasse van Joshua Zirkzee.
Volledig scherm
PREMIUM
Degryse heeft het onder meer over de knotsgekke match in Anderlecht en de klasse van Joshua Zirkzee. © Belga

“Ik snap er op de duur niks meer van”: Marc Degryse viel dit voetbalweekend van ene verbazing in andere, maar waagt zich tóch aan voorspelling

VoetbalEen knotsgek voetbalweekend deed ook de mond van Marc Degryse openvallen. In zijn wekelijkse analyse tuimelt hij van de ene verrassing in de andere: van het spektakel in Anderlecht over de verrijzenis van Bas Dost tot het plotse scoringsprobleem van Manchester City. “Je snapt er op de duur niets meer van. Maar toch zijn er komende week wél dingen voorspelbaar.”

25 reacties

 • Michael Theunissen

  2 maanden geleden
  Jozef, héél goede spelers sluiten hun carrière niet af bij Beerschot hoor. Met alle respect voor die club.
 • victor elst

  2 maanden geleden
  Ik kan die uitleg van de heer Degryse na de wedstrijden niet vatten, He turns like the wind
 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  Anderlecht speelt aantrekkelijk aanvallend voetbal maar is bij een tegenaanval veel te snel uit verband gespeeld. De 'visie' en het geld zijn er, nu nog enkele versterkingen en de titel(s) liggen terug in het bereik.
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Hij, Mark, was een zeer goede voetballer, heeft nu een eigen kijk op voetbal soms niet al te begrijpelijk, maar hij vraagt ook niet hem te begrijpen.
 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  @christel werdens. Idd Degryse heeft het als trainer nooit gemaakt. Hij is dan ook NOOIT trainer geweest! Meisje toch, weten waarover je spreekt hé!